About

Krachttraining.info is het product van mijn eigen ervaring en kennis over krachttraining.

Al tien jaar lang ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Mijn eigen focus ligt voornamelijk op powerlifting. Mijn persoonlijke records hierbij zijn een 210kg squat, 140kg bench press, en een 240kg deadlift.

In de tijd dat ik train heb ik veel verschillende trainingsschema’s gevolgd, van verschillende kwaliteit. Ook heb ik tientallen verschillende oefeningen geprobeerd, om erachter te komen welke wel en niet effectief zijn in bepaalde schema’s, en waarom. Nu schrijf ik trainingsschema’s voor mezelf, en voor anderen.

Naast de praktijk, de zware trainingen in de sportschool, heb ik altijd veel tijd gestoken in de theorie. Met meer informatie over krachttraining boek je betere resultaten. Voor elke uur in de sportschool, heb ik ook zeker een uur onderzoek gedaan op het internet en in boeken.

Door mijn kennis en ervaring, ben ik voor veel sporters het vaste aanspreekpunt over alles omtrent krachttraining. Met krachttraining.info is het doel om naast mijn directe kennissen, een veel grotere doelgroep te bereiken, en zo zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om progressie te maken bij krachttraining.

– Guido