About

Krachttraining.info is een informatieve website over krachttraining, en het product van mijn kennis en ervaring.

Al tien jaar lang ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. De focus van mijn training ligt voornamelijk op powerlifting. Mijn persoonlijke records hierbij zijn een 210kg squat, 140kg bench press, en 240kg deadlift.

In de tijd dat ik train heb ik veel verschillende trainingsschema's gevolgd, verschillende oefeningen geprobeerd, en veel tijd besteed aan het verbeteren van de uitvoering van belangrijke oefeningen. Daardoor heb ik in de praktijk goed kunnen ervaren wat wel of niet effectief is voor het opbouwen van kracht en spiermassa.

Naast de praktijk, de zware trainingen in de sportschool, heb ik altijd veel tijd gestoken in theorie. Want: door nuttige informatie over krachttraining toe te passen boek je betere resultaten.

Door mijn kennis en ervaring ben ik voor veel sporters het vaste aanspreekpunt over alles omtrent krachttraining. Met krachttraining.info is het doel om naast mijn directe kennissen een veel grotere doelgroep te bereiken, zodat ik zoveel mogelijk mensen kan helpen om progressie te maken bij krachttraining.

– Guido Lobbrecht, eigenaar en oprichter van Krachttraining.info. 

Uitgever:

Krachttraining.info is een publicatie van:

Gains Media
KVK-nummer: 67802850
BTW-nummer: NL200265994B01

Contact: stuur een e-mail