XXL Nutrition Korting – Alle huidige aanbiedingen!

Door | 9 januari 2017

XXL Nutrition korting

XXL Nutrition is een Nederlandse webshop die supplementen verkoopt, zoals eiwitpoeder, creatine, pre workouts, post workouts, weight gainers en multivitamines.

Veel producten die verkocht worden op xxlnutrition.com zijn van het eigen huismerk. Naast het eigen huismerk verkoopt XXL nutrition een grote selectie van bekende supplementenmerken, zoals MuscleTech, Olimp, Optimum Nutrition, MusclePharm en Stacker2.

Bij XXL Nutrition geld standaard dat de producten gratis worden verzonden bij een bestelling boven de €20. Zo bespaar je meteen al €3,95 aan verzendkosten. Als je bij XXL voor 20:00 besteld, heb je morgen je supplementen in huis.

Daarnaast krijg je gratis één of meer goodies bij je bestelling. Hoe hoger je bestelbedrag, hoe meer goodies je bij je bestelling krijgt. Deze goodies zijn bijvoorbeeld samples van bepaalde producten, een eiwitreep, een shakebeker, of een T-shirt.

Weekaanbiedingen

XXL Nutrition heeft elke week nieuwe ‘weekaanbiedingen'.

Kassakorting

Bij XXL Nutrition krijg je op veel producten zogenaamde ‘kassakorting'. Om deze korting te krijgen, moet je boven een bepaald bedrag aan producten bestellen waar ‘kassakorting' bij staat. Dit is een extra korting die verrekend wordt bij het afrekenen.

De hoeveelheid korting die je krijgt:

  • 5% extra korting vanaf € 50,-
  • 10% extra korting vanaf € 100,-
  • 15% extra korting vanaf € 200,-

Dit bedrag is het bedrag aan “kassakorting”-producten die je besteld.

Zijn er XXL Nutrition couponcodes of kortingscodes?

Bij het afrekenen staat er rechtsboven “Voeg couponcode toe”.

Op dit moment zijn er geen kortingscodes of couponcodes bekend die je hier kunt gebruiken. Als er couponcodes beschikbaar zijn zal ik deze hier toevoegen.

Auteur: Guido

Al ruim 10 jaar doe ik aan krachttraining, voornamelijk met een focus op powerlifting. Mijn persoonlijke records bij powerlifting zijn een 210kg squat, 140kg bench press, en 240kg deadlift. Op Krachttraining.info wil ik zoveel mogelijk lezers helpen met krachttraining aan de hand van mijn kennis en ervaring. Zie ook de about-page voor meer informatie, of neem contact met me op via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *