Amino X van BSN – aminozuursupplement

BSN Amino X kopen - BCAA/aminozuren supplementAmino X is een aminozuren supplement van BSN. Amino X bevat de drie BCAA's; L-leucine, L-isoleucine, en L-valine. Naast BCAA's zitten er meer aminozuren en een aantal vitamines in dit product.

BCAA's gaan spierafbraak tegen en bevorderen het herstel van zware krachttraining. Deze aminozuren zitten ook in eiwitpoeder en in eiwitrijke voeding, maar in aminozuur-supplementen in geconcentreerde vorm.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

Bodyenfitshop.nl €14,90 / 435 gram Bekijken

Productomschrijving

Productomschrijving volgens BSN (vertaling – bron):

Laat uw prestatiepotentieel los!
AMINOx® is een BCAA-formule zonder stimulanten, ontwikkeld om het uithoudingsvermogen tijdens je training te ondersteunen en te helpen bij spierherstel na de training, zodat u uw prestaties naar een hoger niveau kunt tillen. Met een mengsel van 10 gram essentiële BCAA's en de aminozuren L -Alanine, Taurine en L-Citrulline, AMINOx® helpt je lichaam te herstellen van de training van vandaag en je voor te bereiden op de dag van vandaag. Aangeboden in vijf verfrissende smaken biedt AMINOx® je veelzijdige, nutritionele ondersteuning voor elk type trainingsregime.

BCAA's en het lichaam
Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en daarom de bouwstenen van droge spieren. Branched Chain Amino Acids (BCAA's) verwijzen naar drie specifieke aminozuren – Leucine, Isoleucine en Valine – die het lichaam alleen kan verkrijgen uit voeding of BCAA-suppletie. BCAA's kunnen door spiercellen worden gebruikt als energiebron, wat kan helpen om spierafbraak tijdens uithoudingsvermogen te compenseren en herstel en reparatie na gewichtstraining te ondersteunen. Als gevolg hiervan zijn BCAA's een populair en relevant supplement bij degenen die regelmatig sporten”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket (smaak Fruit punch):

Werkzame ingrediënten:

Samenstelling per dosering (14,5 gram):
Vitamine D 2,45 IU
Vitamine B6 0,495 mg
Aminozuren:
  L-Alanine 3,5 g
  L-Arginine 45 mg
  Taurine 2,5 g
  Vertakte ketens aminozuren: 4 g
    L-leucine 2 g
    L-isoleucine 1 g
    L-valine 1 g

Ingrediënten (smaak Fruit punch): Aminozuren (BCAA blend (l-leucine, l-isoleucine, l-valine) l-alanine, l-taurine, l-arginine), sojalecithine, citroenzuur, appelzuur, natriumbicarbonaat, smaakstof, bietenrood, sucralose, kaliumacesulfaam, cholecalciferol en pyridoxine hydrochloride.

Allergeneninformatie: bevat soja.

Bijwerkingen/waarschuwingen:

Is Amino X gevaarlijk in gebruik? Dit zijn de waarschuwingen die er op het label staan:

“Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.”

Gebruik en dosering

Volgens het etiket:

Meng 1 maatschep met 225 ml koud water.

BSN Amino X kopen

Amino X wordt verkocht bij meerdere online shops in Nederland, en is beschikbaar in potten van 435 gram en 1015 gram. Met een dosering van 14.5 gram is een pot van 435 genoeg voor 30 doseringen, en een pot van 1015 gram genoeg voor 70 doseringen. Amino X wordt verkocht in verschillende smaken. Er zijn in totaal 8 smaken beschikbaar: Blue Raspberry, Fruit punch, Grape, Green apple, Strawberry Dragonfruit, Strawberry Orange, Tropical pineapple, Unflavored, en Watermelon.

Hieronder een overzicht van alle webshops die Amino X verkopen:

Bodyenfitshop.nl €14,90 / 435 gram Bekijken
XXLnutrition.com €17,50 / 435 gram Bekijken
Body-supplies.nl €17,90 / 435 gram Bekijken
Bodylab.nl €19,90 / 435 gram Bekijken

BSN Amino X reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Bijwerkingen? Laat het ons hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending