Colossus 2500 – weight gainer met whey eiwit

colossus 2500 weight gainer bodystoreColossus 2500 is een weight gainer van Bodystore. Een weight gainer is een supplement dat je inneemt om aan te komen in gewicht. Met weight gainer poeder, dat zowel eiwitten als koolhydraten bevat, maak je shakes. Door deze shakes te drinken krijg je een grote hoeveelheid kilocalorieën binnen, waardoor je aankomt in gewicht.

Je kunt weight gainer shakes op elk moment van de dag innemen. Het is zo bijvoorbeeld een makkelijke optie voor een calorierijk ontbijt. Ook kun je een weight gainer na de trianing innemen, wanneer je lichaam koolhydraten en eiwitten nodig heeft om het herstelproces van de spieren in gang te zetten.

Colossus 2500 bevat eiwitten uit drie verschillende bronnen; wei eiwit concentraat, calcium caseïnaat, en ei-eiwit albumine.

Gainer Excellent kopen:

Bodystore.nl € 27,50 / 2000 gram Bekijken

Productomschrijving

Bodystore omschrijft dit product als volgt:

“Het gebruik van 2 doseringen per dag met volle melk zal 2500 calorieën aan je voeding toevoegen wat als aanvulling op je gewone voeding zal helpen om in gewicht aan te komen. COLOSSUS 2500 – DE vervanger van Mammoth 2500®.

GROEIEN ALS EEN REUS? COLOSSUS 2500 – DE ZWAARSTE GAINER VAN NEDERLAND!

Wat maakt Colossus 2500 zo bijzonder?

Colossus 2500 bevat de 2 belangrijkste ingrediënten om aan te komen.

Koolhydraten EN eiwitten. De verhouding in de Colossus is 35% proteine en 65% koolhydraten. De meeste Weight gainers bevatten te weinig eiwitten om je lichaam goed te laten groeien. Om aan te komen heeft je lichaam bouwstoffen/calorieën nodig waaronder, koolhydraten, eiwitten en vetten. Colossus heeft dit allemaal en meer. Omdat Colossus zo'n complete alles bevattende shake is heeft men aan dit enkele produkt voldoende.

Colossus 2500 bevat goede vetten in de vorm van MCT.

MCT levert veel energie en calorieen die je helpen met aankomen. Het mooie van MCT vetten is dat het niet als vet wordt opgeslagen maar wordt gebruikt als energie. MCT heeft ook geen invloed op je cholesterol spiegel

Colossus 2500 bevat een uniek enzymen complex.

Dit enzymen complex helpt je lichaam om alle ingredienten beter in zich op te nemen. Zonder dit enzymen complex gaat een deel verloren omdat je lichaam zelf maar een beperkte capaciteit heeft om alle voedingstoffen te absorberen. Colossus 2500 is beter dan vele andere Weight gainers omdat het goed verteerbaar is en goed door het lichaam gebruikt kan worden om aan te komen.

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingredienten: Eiwit Mix (Wei Eiwit Concentraat, Calcium Caseïnaat, Ei-eiwit Albumine), Maltodextrine, Crystalline Fructose, MCT's, Enzym Mengsel (Protease I, Protease II, Lactase, Amylase), Inuline, Smaak-aroma, Lecithine, Sucralose, Kleurstof (E102 – smaak banaan, E129 – smaak aardbei), Cacao poeder (smaak chocolade).

Allergenen-informatie: Bevat melk, lactose, ei en soja (lecithine).

Voedingswaarden:

100 gram
Energetische waarde 16356 kJ / 391 kcal
Eiwitten 21
Koolhydraten 65
  waarvan suikers   36
Vet 5,5
  waarvan verzadigd   3,4
Vezels 1,2

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Meng 2,5 maatscheppen met 525 ml melk, water of vruchtensap. Naar behoefte kan de dosering worden verhoogd worden naar 4 of 5 maatscheppen. Neem voor optimale resultaten 1-3 shakes per dag. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Colossus 2500 kopen

Colossus 2500 is een product Bodystore, en daarom alleen verkrijgbaar via de website van Bodystore. Voor 5 euro extra korting op je bestelling, zie het artikel ‘bodystore korting‘. Er zijn twee verschillende verpakkingen: een pot van 2000 gram, en een pot van 4000 gram. Met de voorgeschreven dosering van 2,5 maatschep per shake, kun je met 2000 gram 17 shakes maken, en met 4000 gram 34 shakes.

Er zijn vier verschillende smaken beschikbaar: aardbei, vanille, banaan, chocolade.

Bodystore.nl € 27,50 / 2000 gram Bekijken
Bodystore.nl € 44,90 / 4000 gram Bekijken

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weightgainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Colossus 2500 Excellent reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending