Complex Carb Gainer van XXL Nutrition

complex carb gainer weight gainer met complexe koolhydratenCompex Carb Gainer van XXL Nutrition is poeder voor het maken van een weight gainer shake.

Weight gainers zijn shakes die een mix aan koolhydraten en eiwitten bevatten. Met behulp van weight gainers kun je snel en gemakkelijk veel kilocalorieën binnen krijgen, waardoor je makkelijker aankomt.

Weight gainers kun je op elk moment van de dag nemen, om zo je dagelijks inname aan hoeveelheid calorieën te verhogen. Weight gainers kun je bijvoorbeeld als ontbijt, tussen de maaltijden door, of na de training.

Complex Carb gainer bevat per 100 gram poeder 39,2 gram koolhydraten, en 38,9 gram eiwitten, en 9,2 gram vet. De complexe koolhydraten in dit product zijn rijstmeel en havermoutmeel. Er zitten drie verschillende eiwitbronnen in Complex Carb gainer: whey concentraat, whey isolaat, en micellar caseïne. Ook zitten er in deze weight gainer een aantal vitamines en mineralen.

Complex Carb Gainer kopen:

Productomschrijving

XXL Nutrition omschrijft dit product als volgt:

Complex Carb Gainer is nu nog beter! Koolhydraten uit rijst- en havermoutmeel en maar liefst 3 hoogwaardige eiwitbronnen!

Complex Carb Gainer is een unieke weight gainer / maaltijdvervanger met zijn hoogwaardige koolhydraat- en eiwitsamenstelling tegen een zeer scherpe prijs.

Veel weight gainers kun je beter dikmakers dan spieropbouwers noemen. Ze bevatten weliswaar veel calorieën, maar deze zijn zo ondermaats dat ze de spiergroei nauwelijks ondersteunen. Ze staan bol van de suikers en zijn vooral een spoedrecept voor een buikje, zwembandjes en sterke bloedsuikerschommelingen. Met Complex Carb Gainer maak je de beste keuze als je vetvrije massa wilt aankomen.

Voordelen Complex Carb Gainer

  • De weight gainer met geen grammetje toegevoegd suiker
  • Koolhydraten uit rijstmeel en havermoutmeel
  • Hoog eiwitgehalte van 38,9% uit de drie beste eiwitbronnen
  • Goede vetten voor energie en ondersteuning belangrijke lichaamsprocessen
  • Complete vitaminen en mineralen ondersteuning
  • Uitstekend oplosbaar, egaal en zonder klontjes
  • Heerlijke smaken
  • Perfecte maaltijdvervanger of als extra tijdens de bulk
  • Ultieme weight gainer voor clean bulk

Aankomen met uitsluitend gezonde koolhydraten

Complex Carb Gainer is daarentegen ontwikkeld om de spiergroei optimaal te ondersteunen. Effectief en verantwoord. De koolhydraten in Complex Carb Gainer komen voor 50% uit rijstmeel en voor 50% uit havermoutmeel. Allebei hoogwaardige complexe koolhydraten, die elkaars unieke eigenschappen aanvullen.

Drie eiwitbronnen die de spieren ondersteunen

Complex Carb Gainer bevat maar liefst 38,9% eiwit (vanille). De toegevoegde eiwitten in Complex Carb Gainer bestaan uit whey concentraat (40%), micellar caseïne (40%) en whey isolaat (20%). Het voordeel van drie eiwitbronnen is dat deze geleidelijk worden opgenomen in het lichaam. Met deze blend van eiwitten ben je dus verzekerd van een gelijkmatige afgifte van alle essentiële aminozuren.

MCT olie het unieke vet

De vetten in Complex Carb Gainer komen grotendeels uit MCT-olie. Deze unieke vetten geven langdurig energie zonder snel als lichaamsvet te worden opgeslagen.
Tel daarbij op de uitgebalanceerde vitaminen en mineralen mix, en Complex Carb Gainer is de ideale weight gainer / maaltijdvervanger.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingredienten:

Zilvervliesrijstpoeder, wei proteine concentraat (bevat melk, soja lecithine), havermoutmeel, caseine micellar (bevat melk), kokosolie (bevat melk), wei proteine isolaat (bevat melk, sofa lecithine), smaakaroma vanille, premix van vitaminen & mineralen, verdik-kingsmiddel guargom, zoetstof sucralose.

Allergenen-informatie: bevat Melk en Soja lecithine.

Waarschuwingen/Bijwerkingen: Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl

Voedingswaarden:

100 gram (4 scoops)
Energetische waarde 1616,1 KJ/ 386 kcal
Eiwitten 38,9 gram
Koolhydraten 39,2
  waarvan suikers   1,9
Vet 9,2
  waarvan verzadigd   1,9
Vezels 4,8
Zout 0,2

Vitamines en mineralen (per 100 gram):

Vitamine B1 (thiamine) 1,7 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 1,9 mg
Nicotinamide (vitamine B3) 19,8 mg
Pantotheenzuur (vitamine B5) 7,6 mg
Vitamine B6 (pyridoxine hcl) 2,4 mg
Biotine (vitamine B8) 200 mcg
Foliumzuur (vitamine B11) 180 mcg
Vitamine B12 (cyanocobalamin) 1,30 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur) 74,81 mg
Vitamine E (dl-alpha-tocopherylacetate) 11,4 mcg
Kalium citraat 90,0 mg
Magnesium carbonaat 67,5 mg

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): afhankelijk van het gebruik:

Maaltijdvervanging: meng 300 ml water of melk met 100 gram (4 volle maatscheppen) Complex Carb Gainer.
Extra eetmoment: meng 150 ml water of melk met 50 gram (2 volle maatscheppen) Complex Carb Gainer.

Complex Carb Gainer XXL Nutrition kopen

Er zijn twee verpakkingsmaten beschikbaar: 1000 gram en 2500 gram. Met een dosering van 50 gram per shake (2 maatscheppen), kun je met een pot van 2500 gram 50 shakes maken. Er zijn vier verschillende smaken beschikbaar: vanille, banaan, aarbei, en perzik.

Complex Carb Gainer kopen? Bekijk hieronder de verschillende aanbieders, en de huidige prijs (pot 2500 gram):

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weightgainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Complex Carb Gainer XXL Nutrition reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Heb je last van bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend