Gainer Excellent van BodyStore – weightgainer met complexe koolhydraten

gainer excellent weight gainer van bodystoreGainer Excellent van Bodystore is een weight gainer. Weightgainers bevatten een mix aan koolhydraten en eiwitten. Met het poeder uit de pot maak je shakes, waardoor je gemakkelijk en snel veel calorieën binnnen krijgt. Door een calorie-inname hoger dan je dagelijkse verbruik, kom je aan in gewicht.

Weight gainers zijn op elk moment van de dag in te nemen. Je kunt het bijvoorbeeld nemen als een vloeibaar ontbijt, als post-workout shake, of tussen de maaltijden door. Het belangrijkste doel van een weightgainer is namelijk het verhogen van de totale hoeveelheid kcal die je binnen krijgt op een dag.

Gainer Excellent bevat complexe koolhydraten en whey eiwit concentraat.

Gainer Excellent kopen:

Bodystore.nl € 24,90 / 2200 gram Bekijken

Productomschrijving

Bodystore omschrijft dit product als volgt:

“Gainer Excellent van Bodystore.nl is rijk aan koolhydraten en bedoeld als aanvulling op de gewone voeding. Het levert de extra calorieën die je nodig hebt om sneller in gewicht aan te komen. Naast de grote hoeveelheden koolhydraten bevat dit product ook waardevolle eiwitten. Gainer Excellent is een perfect product voor iemand die moeilijk in gewicht aankomt.

Voordelen van Bodystore Gainer Excellent:

  • Zorgt voor een snelle gewichtstoename
  • Bevat speciaal geselecteerde complexe koolhydraten
  • Geeft je langdurig energie
  • Zorgt voor een constante en langdurige toevoer van voedingsstoffen
  • Bevat enkel de allerbeste kwaliteit whey eiwit concentraat
  • Geproduceerd volgens GMP en HACCP-methode.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingredienten: Maltodextrine, micro gefilterd wei eiwit concentraat, verdikkingsmiddel, lecithine, zoetstof (sucralose), aroma, cacao (smaak chocolade), kleurstof (E129 – smaak aardbei, E102 – smaak banaan).

Allergenen-informatie: bevat melk, lactose en soja (lecithine).

Voedingswaarden:

  100 gram
Energetische waarde 1615,4 kJ / 386,1 kcal
Eiwitten 12,1
Koolhydraten 83,6
Vet < 1 g

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 2 tot 4 maal per dag 2 maatscheppen (80 gram) met 400 à 500 ml water of melk.

Neem de shake tussen de maaltijden door, ruimschoots voor een training of direct na de training. Om in gewicht aan te komen is het aan te bevelen ‘s avonds voor het slapen gaan nog een shake te nemen.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Gainer Excellent kopen

Gainer Excellent is een product van Bodystore, en alleen te koop via bodystore.nl. Voor 5 euro extra korting op je bestelling, zie het artikel ‘bodystore korting‘. Er zijn twee verschillende verpakkingsmaten: een pot van 2200 gram, en een pot van 4000 gram. Met de pot van 2200 gram heb je voldoende om 27 shakes te maken, en met de pot van 4000 gram voor 50 shakes van 80 gram.

Dit product is in vier verschillende smaken beschikbaar: vanille, banaan, aardbei, en chocolade.

Bodystore.nl € 24,90 / 2200 gram Bekijken
Bodystore.nl € 39,90 / 4000 gram Bekijken

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weightgainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Gainer Excellent reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend