Perfect Mass Gainer van Perfect Body

Perfect Mass Gainer van Perfect Body

Perfect Mass Gainer van Perfect Body is poeder voor het maken van weight gainer shakes.

Weight gainers zijn shakes die een mix aan koolhydraten en eiwitten bevatten. Het doel van weight gainers is om gemakkelijk veel kilocalorieën binnen te krijgen, om er zo voor te zorgen dat je makkelijker aankomt in gewicht.

Je kunt een weight gainer op elk moment van de dag nemen om de hoeveelheid calorieën die je binnen krijgt te verhogen. Zo kun je een weight gainer shake drinken als vloeibaar ontbijt, tussen de maaltijden door, of na de training. Perfect Mass Gainer bevat whey als eiwitbron.

Perfect Mass Gainer kopen:

Productbeschrijving

Perfect Body omschrijft dit product als volgt:

“Mass Gainer, een bron van energie!
Koolhydraten vormen de meest efficiente energiebron van het lichaam. Door de uitgekiende balans tussen enkel- en meervoudige koolhydraten en zetmeel raakt de stofwisseling niet overbelast en krijgt het lichaam alle energie die het nodig heeft.

Mass Gainer bevat weinig tot geen vet of lege calorieën afkomstig van suikers en ook geen nutteloze vulstoffen. Het is een perfect product voor iemand die moeilijk in gewicht aankomt of extra voeding en energie nodig heeft tijdens de training.

Mass Gainer ideaal voor aankomen in gewicht
Door na iedere maaltijd en voor het slapen gaan een dosering Mass Gainer te nemen krijgt het lichaam extra calorieen binnen. Het lichaam zal dan aangezet worden tot het aanmaken van reserves waardoor u zwaarder wordt.

Zonder aspartaam
De Mass Gainer bevat geen aspartaam! Er is voor gekozen om een klein beetje sucralose en acesulfaam-k te nemen om het aroma te ondersteunen.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Afhankelijk van de smaak.

Ingrediënten smaak aardbei:
Dextrose, malto dextrine, wei eiwit, agglomoreerde tarwebloem, druivensuikers, fruitsuikers, guar gom (verdikkingsmiddel), lecithine, aroma, silicium dioxide (antiklontermiddel), carmine (kleurstof), sucralose en acesulfaam-k (zoetstoffen).

Ingredienten smaak banaan:
Dextrose, malto dextrine, wei eiwit, agglomoreerde tarwebloem, druivensuikers, fruitsuikers, guar gom (verdikkingsmiddel), lecithine, aroma, silicium dioxide (antiklontermiddel), beta caroteen (kleurstof), sucralose en acesulfaam-k (zoetstoffen).

Ingredienten smaak vanille:
Dextrose, malto dextrine, wei eiwit, agglomoreerde tarwebloem, druivensuikers, fruitsuikers, guar gom (verdikkingsmiddel), lecithine, aroma, silicium dioxide (antiklontermiddel), sucralose en acesulfaam-k (zoetstoffen).

Allergenen-informatie: Bevat melkeiwit, lactose, tarwegluten en lecithine.

Voedingswaarden:

100 gram
Energetische waarde 1527 kJ / 365 kcal
Eiwitten 20
Koolhydraten 70
Vet 2,5
waarvan verzadigd 1,7
Vezels 0
Zout 0,17

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Perfect Body): Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 3 maal per dag 60 gram (1,5 maatschep) Mass Gainer met 300-350 ml water of melk.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

Perfect Mass Gainer kopen

Perfect Mass Gainer is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. Perfect Mass Gainer is beschikbaar in potten van 3 kg.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende smaken: aardbei, banaan, vanille en chocolade.

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weight gainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Perfect Mass Gainer reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending