Perfect Mass Gainer van XXL Nutrition

Xxl Nutrition Perfect Mass GainerPerfect Mass gainer van XXL Nutrition is poeder voor het maken van weight gainer shakes. Weight gainers shakes hebben een mix aan koolhydraten en eiwitten. Het doel van weight gainer shakes is het aankomen van gewicht. Weight gainers zorgen er dus voor dat je gemakkelijk veel kilocalorieën binnen krijgt.

Je kunt een weight gainer op elk moment van de dag nemen, om zo de hoeveelheid calorieën die je binnen krijgt te verhogen, of om een maaltijd te vervangen. Perfect Mass Gainer bevat voornamelijk complexe koolhydraten; haver en boekweit. Hoewel Perfect Mass Gainer ook te nemen is na de training, is het beter om na de training snelle koolhydraten te nemen. Bekijk voor dat gebruik post-workout shakes.

Perfect Mass gainer bevat per 100 gram poeder 58,4 gram complexe koolhydraten, en 23,3 gram eiwitten. De eiwitten in deze shake bestaan uit drie verschillende bronnen; whey isolaat, whey hydrolisaat en soja isolaat.

Naast koolhydraten en eiwitten, zitten er in Perfect Mass Gainer van XXL Nutrition nog een aantal vitamines en mineralen.

Perfect Mass Gainer kopen:

Productomschrijving

XXL Nutrition omschrijft dit product als volgt:

“Perfect Mass Gainer is het ideale supplement voor diegene die moeite heeft om in spiermassa en gewicht aan te komen. Het bevat een krachtige mix van complexe koolhydraten en drie hoogwaardige eiwitten. Hierdoor kom je een stuk eenvoudiger aan je noodzakelijke caloriebehoefte. En dat tegen een ongekend lage bulkverpakkingprijs.

Moeite met het aanzetten van spiermassa en gewicht, ook al train je lekker hard? Komen je resultaten niet overeen met je doelstellingen? Grote kans dat je meer calorieën verbrandt dan dat je binnenkrijgt. De oplossing is simpel, je calorie-inname opschroeven. Perfect Mass Gainer is daarvoor een effectief voedingssupplement. Het helpt je eenvoudig, lekker en voordelig je calorie-inname te verhogen.

Voordelen Perfect Mass Gainer

  • Een weight gainer waarin je nog echt effectieve ingrediënten aantreft
  • Complexe koolhydraten uit haver en boekweit voor een uitgebalanceerde afgifte
  • Drie hoogwaardige eiwitbronnen, speciaal afgestemd op sporters
  • Bevat uitsluitend de natuurlijk aanwezige suikers
  • Eenvoudig oplosbaar; binnen enkele seconden is je shake klaar
  • Megaverpakking goed voor 50 mega shakes
  • Heerlijke smaak
  • De scherpst geprijsde weightgainer verkrijgbaar
  • Ook zeer geschikt als maaltijdvervanger

Puur krachtvoer

Perfect Mass Gainer is een superieure mix van verschillende koolhydraat- en eiwitbronnen. Het bevat geen toegevoegde suiker en heeft een laag vetgehalte. Elke calorie uit een shake Perfect Mass Gainer draagt daardoor flink bij aan de vorming van droge spiermassa. Dat kun je tegenwoordig maar van weinig weightgainers zeggen.

Veel weight gainers zitten vol met suikers en andere eenvoudige koolhydraten. Loze calorieën die je spiergroei nauwelijks ondersteunen. Bekijk het zo: dergelijke weight gainers zijn ongeveer even nuttig voor je spieren als een slagroomtaart. Perfect Mass Gainer bevat daarentegen complexe koolhydraten, afkomstig uit pure haver en boekweit. Dit garandeert een geleidelijke aanvoer van energie tot wel uren na inname. En dat geheel zonder energiecrash.

Daarbij geeft de toegevoegde mix van drie hoogwaardige eiwitten een uitgebalanceerd aminozuurprofiel af, ideaal voor sporters. De combinatie van whey isolaat, hydrolisaat en soja isolaat bieden jou alle noodzakelijke aminozuren in ruime hoeveelheden.

De mix is tevens rijkelijk gevuld met speciaal geselecteerde vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een betere opname van alle bovengenoemde voedingsstoffen en ondersteunen talloze lichaamsfuncties.

Vanwege deze uitgebalanceerde samenstelling is Perfect Mass Gainer ook zeer geschikt als maaltijdvervanger.

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame ingrediënten (per 100 gram):

Vitamine B1 (thiamine) 0,8 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 0,9 mg
Nicotinamide (vitamine B3) 9,2 mg
Pantotheenzuur (vitamine B5) 3,5 mg
Vitamine B6 (pyridoxine hcl) 1,1 mg
Biotine (vitamine B8) 92,8 mcg
Foliumzuur (vitamine B11) 83,3 mcg
Vitamine B12 (cyanocobalamin) 0,6 mcg
Vitamine C (acorbinezuur) 34,6 mg
Vitamine E (dl-alpha-tocopherylacetate) 5,3 mcg
Kalium 41,7 mg
Magnesium 31,2 mg

Afhankelijk van de smaak kan de voedingswaarde licht afwijken.

Overige ingrediënten:

De overige ingredieënten hangen af van de gekozen smaak.

Vanille: havermeel (bevat Gluten), magere melkpoeder (bevat Melk), boekweitmeel,soja-eiwitisolaat,wei-proteïneconcentraat (bevat Melk en Soja lecithine), hydrolisaat, vanille aroma, zoetstof: sucralose.
Aardbei: havermeel (bevat Gluten), magere melkpoeder (bevat Melk), boekweitmeel, soja-eiwitisolaat, wei-proteïneconcentraat (bevat Melk en Soja lecithine), hydrolisaat, aardbei aroma, natuurlijke kleurstof: rode biet, zoetstof: sucralose.
Banaan: havermeel (bevat Gluten), magere melkpoeder (bevat Melk), boekweitmeel,soja-eiwitisolaat,wei-proteïneconcentraat (bevat Melk en Soja lecithine), hydrolisaat, banaan aroma, zoetstof: sucralose.
Chocolade: havermeel (bevat Gluten), magere melkpoeder (bevat Melk), cacaopoeder, boekweitmeel, soja-eiwitisolaat, wei-proteïneconcentraat (bevat Melk en Soja lecithine), hydrolisaat, zoetstof: sucralose.

Allergenen-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: haver, gluten, soja, koemelk.

Bijwerkingen: er zijn geen mogelijke bijwerkingen bekend

Voedingswaarden:

100 gram (3 scoops)
Energetische waarde 1490,8 KJ/ 355,1 kcal
Eiwitten 23,3 gram
Koolhydraten 58,4
  waarvan suikers   9,0
Vet 4,7
  waarvan verzadigd   0,8
Vezels 8,5
Zout 0,2

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Los per shake 100 gram (3 volle maatscheppen) Perfect Mass Gainer op in 300 ml melk of water.

Perfect Mass Gainer XXL Nutrition kopen

Weight Gainer is een product van XXL Nutrition, en daarom alleen te bestellen via xxlnutrition.com.

Perfect Mass gainer is alleen beschikbaar in een grote zak met een inhoud van 5000 gram. Met een dosering van 100 gram (3 maatscheppen) per dag, is deze zak daarmee voldoende voor 50 dagen. Perfect Mass gainer is beschikbaar in vijf verschillende smaken: vanille, aardbei, banaan, chocolade, en framboos.

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weight gainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Perfect Mass Gainer XXL Nutrition review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Maak je meer progressie sinds je dit product neemt? Heb je last van bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend