Sterrenstof Fat Burner

Sterrenstof Fat BurnerSterrenstof Fat Burner is een zogenaamde ‘Fat burner'-supplement. Dit type supplementen bevatten ingrediënten waarvan de bedoeling is dat deze je dagelijkse calorieverbruik in rust verhogen.

Door een hoger dagelijks calorieverbruik kun je in een negatieve caloriebalans komen. In dat geval wordt er onder opgeslagen vetreserves gebruikt om zo toch voldoende calorieën vrij te maken. Daardoor kun je afvallen, en vet verliezen.

Op deze pagina vind je alle informatie over de fat burner ‘Sterrenstof Fat Burner'.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

Productomschrijving

Volgens Sterrenstof:

“Zoek jij een hulpmiddel die het afvallen ondersteunt? Sterrenstof heeft dé oplossing: een volwaardige mix van hoogwaardige ingredienten die helpt bij het verliezen van gewicht.

De belangrijkste werking van de Sterrenstof Fat-Burner is het verminderen en uitstellen van je hongergevoel. Ook bevat het verschillende ingrediënten die de stofwisseling bervorderen en zorgen dat je een lekkere energieboost krijgt. Doordat jij minder honger krijgt, krijg je gedurende de dag minder calorieën binnen. Krijg je minder calorieën binnen dan je verbruikt? Dan val je af! Een gezond dieet en voldoende beweging is hierbij van essentieel belang.

Voordelen van Sterrenstof Fat-Burner

✔ Vermindert het ‘honger' gevoel
✔ Lekkere energieboost
✔ Draagt bij aan een snellere stofwisseling
✔ Ondersteunend bij het afvallen
✔ Heerlijke en fruitige smaak

Wat zit er per serving (6 gram) in?

L-Carnitine – 500mg
L-Carnitine helpt je lichaam energie te produceren door de vetopslag van het lichaam te gebruiken, waardoor je langer kunt trainen en uiteindelijk helpt bij het verlies van vet.

Groene thee extract – 250mg
Groene thee extract versnelt je stofwisseling en heeft daardoor een positief effect op de vetverbranding.

Cafeïne – 200mg
Cafeïne vermindert je ‘honger' gevoel en verbetert de sportprestaties, zowel bij kracht- als duursporten.

L-tyrosine – 600mg
L-Tyrosine is een sterk en belangrijk aminozuur. Het helpt bij het verliezen van vet, zorgt voor een betere stemming en het stimuleert de aanmaak van groeihormoon.

Choline bitartraat – 100mg
Choline bitartraat verhoogt je uithoudingsvermogen en is nauw betrokken bij het transport van vetzuren naar energie producerende cellen. Deze vetzuren worden vervolgens afgebroken en gebruikt voor je energieproductie.

L-theanine – 200mg
L-theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in de bladeren van thee. De belangrijkste werking van L-theanine is dat het de vermoeidheid tegengaat.

Wanneer gebruik je een Fat-Burner?
Om het optimale resultaat te bereiken raden wij aan om één dosering in de ochtend te nemen voor het ontbijt en/of één dosering te nemen na de lunch.

Hoe lang doe je met een Fat-Burner?
In een pot Sterrenstof Fat-Burner gaat 300 gram. Eén scoop bevat 6 gram. In totaal zitten er dus 50 servings in. Je zou hier dus ongeveer een maand mee kunnen doen, afhankelijk hoe veel serving je neemt per dag.

Kan ik de Fat-Burner nemen zonder te sporten?
Wij raden aan om bij het gebruik van de Fat-Burner voldoende te bewegen en een gezond dieet te volgen. Op deze manier behaal jij je fysieke doelen het snelst!

Wij staan voor kwaliteit!
Sterrenstof streeft ernaar producten te leveren die de meest effectieve, door derden geteste en veilige ingrediënten bevatten.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Actieve ingrediënten, volgens het etiket:

Ingrediënt: Per 6 gram:
L-Tyrosine 600 mg
L-carnitine 500 mg
Groene thee extract 250 mg
L-theanine 200 mg
Cafeïne 200 mg
Choline bitartraat 100 mg
EGCG (van groene thee extract) 38 mg

Allergeneninformatie: Kan sporen van gluten, soja, melk of ei bevatten.

Aanvullende informatie: Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Gebruik dit supplement niet wanneer u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Ook niet wanneer u last heeft van uw nieren. Wanneer u ook andere medicatie gebruikt raadpleeg dan altijd eerst uw arts. Op een droge en koele plek bewaren buiten het bereik van kinderen.

Bijwerkingen/waarschuwingen: geen informatie bekend.

Gebruik en dosering

Volgens Sterrenstof:

“Het advies dat wij meegeven aan onze klanten is dat zij één dosering in de ochtend nemen bij het ontbijt en één dosering nemen na de lunch. Op deze manier zul je het optimale resultaat bereiken.”

Sterrenstof Fat Burner kopen

Dit supplement wordt verkocht in potten met 300 gram poeder. Met een dosering van 6 gram per dag, is één pot voldoende voor 50 dagen gebruik. Dit supplement is beschikbaar in vier verschillende smaken, namelijk Fresh Lemon (limoen), Mango, Passionfruit (passievrucht), en Watermelon (watermeloen).

Hieronder de webshops waar je dit supplement kunt bestellen:

Fast Burn Extreme fat burner review en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe is de werking? Heb je last van bijwerkingen? Laat het ons hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend