Vitargo Carboloader

Vitargo Carboloader New 2022Vitargo is een supplement met snel opneembare koolhydraten. Dit kan op veel verschillende manieren worden gebruikt.

Bij krachttraining kan je Vitargo voor, en na de training gebruiken. Voor de training (pre workout) om je lichaam te voorzien van koolhydraten die je tijdens de training kunt gebruiken. Na de training (post workout) om de glycogeenvoorraden van je spieren weer snel aan te vullen. Ook is het tijdens de training te gebruiken voor een combinatie hiervan.

Ook kan je dit product gebruiken om te (carb loading ofwel ‘carboloaden'), koolhydraten te laden. Dit is voornamelijk een bekend proces bij duursport. Bij duursport betekent dit dat je, een aantal dagen voor een wedstrijd, extra koolhydraten inneemt om te zorgen dat de glycogeenvoorraden in de spieren maximaal geladen zijn.

Laden wordt juist ook gedaan voor bodybuilding wedstrijden, omdat de spieren hiervan ‘voller' worden. Na de ‘cut' ofwel het diëten, wat bij bodybuilding wordt gedaan om vetmassa te verliezen (droog te worden), zijn de glycogeenvoorraden in de spieren ook relatief leeg. Door koolhydraten te laden, bijvoorbeeld met Vitargo, worden deze weer aangevuld. Hierdoor krijgen de spieren meer volume.

Vitargo is dus een veelzijdig supplement, en daarom altijd handig om in huis te hebben. Vitargo is op dit moment het goedkoopst te koop bij:

Productomschrijving

Body en Fitshop en XXL Nutrition omschrijven dit product als volgt:

“Je traint hard, keihard, en wat je doel ook is, je wilt vooruitgaan, zo snel mogelijk. En die loodzware trainingen zijn de weg, de enige weg.

Maar hoe hard je traint is geen beslissende factor voor deze vooruitgang… Tijdens zware trainingen wordt er namelijk spierweefsel afgebroken en omgezet in energie. Deze afbraak betekent meer dan eens het einde van enige vooruitgang.

Je lichaam doet dit alleen omdat het geen makkelijkere bron van energie heeft. Het gaat dan spierweefsel afbreken om zo de vrijgekomen aminozuren om te zetten in glucose. En dit is waar Vitargo om de hoek komt kijken! Door Vitargo Carboloader voor de training te nemen, is je lichaam verzekerd van bruikbare koolhydraten zodat het geen spierweefsel hoeft af te breken. Een veldslag gewonnen, maar nog niet de oorlog.

Het grote verschil tussen Vitargo en andere sport en energie dranken op de markt is de structuur van de koolhydraten. Vitargo heeft een gemiddeld moleculair gewicht dat ongeveer 100x hoger ligt dan de koolhydraten die in de andere sport en energie dranken worden gebruikt. Deze speciale moleculaire structuur zorgt ervoor dat het lichaam de koolhydraten van Vitargo sneller en efficienter kan opnemen en zodoende voor een snellere en effectievere aanvulling van energie (glycogeen) in de spieren kan zorgen dan alle andere sport en energie dranken.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingrediënten: Gerstezetmeel (Vitargo), voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk aroma, zoetstoffen: aspartaam en acesulfaam-k.

Allergeneninformatie: Bevat gluten.

Voedingswaarden:

100 gram 75 gram (1 dosering)
Energetische waarde 1550 kJ / 370 kcal 1160 kJ / 280 kcal
Eiwitten   <0,5   <0,5
Koolhydraten 92 69
  waarvan suikers   <0,5   <0,5
Vet <0,5 <0,5
  waarvan verzadigd   <0,5   <0,5
Vezels 0,0 0,0
Zout 0,9 0,7

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik:

Voor pre-workout gebruik: Meng voor de training 3 eetlepels Vitargo Carboloader (35 gram) met 150 ml water. Goed schudden (minimaal 1 minuut) en schenk er vervolgens nog 150 ml water bij.

Voor post-workout gebruik: Meng 6 maatscheppen (75 gram) met 300 ml water. Goed schudden, alvorens nog eens 300-500 ml water toe te voegen. Om nu de kracht van Vitargo te benutten is het belangrijk snel opneembare aminozuren in te nemen. Mix daarom Vitargo nu met 1 tot 2 maatscheppen Whey Proteine om een complete post-workout shake te maken.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

Vitargo carboloader kopen

Vitargo is bij meerdere webshops in Nederland te bestellen. Vitargo wordt geleverd in een emmer van 2 kg of 5 kg. Er zijn twee verschillende smaken beschikbaar: Orange en Summer Fruit.

Hieronder is te zien welke webshops dit product aanbieden, en kun je vergelijken op prijs (2 kg verpakking).

Vitargo carboloader review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Merk je meer vooruitgang? Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend