Weight Gainer van XXL Nutrition

weight gainer xxl nutrition reviewWeight Gainer High Carbs Gainer van XXL Nutrition is een weight gainer shake, en kan ook goed als post-workout shake gebruikt worden.

Weight gainers zijn shakes met een mix aan koolhydraten en eiwitten. Het doel van weight gainers is om gemakkelijk veel kilocalorieën binnen te krijgen,om je te helpen met aankomen in gewicht.

Je kunt een weight gainer op elk moment van de dag nemen, om zo de hoeveelheid calorieën die je binnen krijgt te verhogen. Het is gemakkelijk om te nemen als ontbijt, maar ook nuttig om te nemen na je training, omdat je lichaam op dat moment koolhydraten en eiwitten nodig heeft.

Naast koolhydraten en eiwitten, zitten er in Weight Gainer van XXL Nutrition nog een aantal vitamines en mineralen.

Weight Gainer kopen:

Productomschrijving

XXL Nutrition omschrijft dit product als volgt:

XXL Nutrition Weight Gainer is bekend om zijn unieke samenstelling, volledig toegespitst op mensen die van nature meer moeite hebben om in gewicht aan te komen.

Wat je echt nodig hebt als je maar moeilijk aankomt

Onze Weight Gainer blinkt uit met zijn hoge koolhydraatgehalte van maar liefst 75%. Koolhydraten zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam. We hebben de samenstelling tussen enkelvoudige en meervoudige koolhydraten nauwkeurig uitgebalanceerd. Hierdoor raakt de stofwisseling niet overbelast en krijgt je lichaam een geleidelijke aanvoer van energie. Zodra je een Weight Gainer shake gedronken hebt gaan de snelste koolhydraten al direct voor je aan ’t werk. De complexe koolhydraten komen vervolgens langdurig vrij, zodat je ook over een groot aantal uren verzekerd bent van een gebalanceerde afgifte van energie.  Weight Gainer is door de diverse koolhydraten uitermate geschikt als shake voor na de training.

Voordelen Weigth Gainer

  • Ideale samenstelling voor mensen die moeilijk aankomen
  • licht verteerbaar
  • 75% Koolhydraten
  • Veelzijdige koolhydraten zorgen voor uitgebalanceerde afgifte van energie
  • Bevat snelle hoogwaardige whey eiwitten
  • Laag vetgehalte
  • Vitaminen en mineralen die de opname en verwerking van eiwitten en koolhydraten verhogen
  • Heerlijke smaken
  • Zeer geschikt om na de training te nemen”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame ingrediënten (per 100 gram):

Vitamine B1 (thiamine)    1,67 mg
Vitamine B2 (riboflavine)    1,89 mg
Nicotinamide (vitamine B3)    19,8 mg
Pantotheenzuur (vitamine B5)    7,61 mg
Vitamine B6 (pyridoxine hcl)    2,38 mg
Biotine (vitamine B8)    200 mcg
Foliumzuur (vitamine B11)    180 mcg
Vitamine B12 (cyanocobalamin)   1,30 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur) 74,81 mg
Vitamine E (dl-alpha-tocopherylacetate)   11,4 mcg
Kalium    90,0 mg
Magnesium    67,5 mg

Afhankelijk van de smaak kan de voedingswaarde licht afwijken.

Overige ingredienten:

Vanille: Dextrose, maltodextrine, wei proteïne concentraat (bevat Melk en Soja lecithine), wei proteïne isolaat (bevat Melk en Soja lecithine), smaakaroma vanille, verdikkingsmiddel guargom.
Aardbei: Dextrose, maltodextrine, wei proteïne concentraat (bevat Melk en Soja lecithine), wei proteïne isolaat (bevat Melk en Soja lecithine), smaakaroma aardbei, verdikkingsmiddel guargom, natuurlijke kleurstof rode biet.
Banaan: Dextrose, maltodextrine, wei proteïne concentraat (bevat Melk en Soja lecithine), wei proteïne isolaat (bevat Melk en Soja lecithine), smaakaroma banaan, verdikkingsmiddel guargom.
Chocolade: Dextrose, maltodextrine, wei proteïne concentraat (bevat Melk en Soja lecithine), wei proteïne isolaat (bevat Melk en Soja lecithine), cacaopoeder, verdikkingsmiddel guargom.

Allergenen-informatie: bevat Melk en Soja lecithine.

Bijwerkingen: er zijn geen mogelijke bijwerkingen bekend

Voedingswaarden:

  100 gram (3 scoops)
Energetische waarde 1559,4 KJ/ 371,8 kcal
Eiwitten 15,0 gram
Koolhydraten 75,1
  waarvan suikers   51,1
Vet 1,3
  waarvan verzadigd   0,9
Vezels 0,8
Zout 0,1

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Gebruik Weight Gainer als aanvulling op je dagelijkse voeding. Meng 2 à 3 volle maatscheppen Weight Gainer (70-105 gram) met 300 a 400ml melk of water. Neem 1 tot 3 shakes per dag, afhankelijk van je gewicht en trainingsdoel. Weight Gainer lost prima op in een shakebeker.

Weight gainer XXL Nutrition kopen

Weight Gainer van XXL Nutrition is verkrijgbaar in één verpakkingsmaten: een pot van 2500 gram. Met een dosering van 100 gram (3 maatscheppen) per dag, is dat voldoende voor 25 dagen. Er zijn vier verschillende smaken beschikbaar: vanille, banaan, aarbei, en chocolade.

Weight Gainer van XXL Nutrition kopen? Vergelijk hieronder de prijs bij de verschillende aanbieders:

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weight gainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Weight Gainer XXL Nutrition review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Heb je last van bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend