Goedkope dumbbells kopen – beste aanbiedingen!

Na de halterstang zijn dumbbells het belangrijkste stuk trainingsmateriaal bij krachttraining. Wil je goedkope dumbbells kopen, dan kan je in dit artikel de beste aanbiedingen vinden van dit moment. Ik heb hierbij gezocht naar de goedkoopste dumbbells, waarbij je het meeste gewicht krijgt voor het minste geld.

Zoek je naar de laagste prijs, dan zijn 30mm dumbbells die gebruik maken van halterschijven van gevuld kunststof de goedkoopste keuze. Dit is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld gietijzeren dumbbells. Wel hebben kunststof halterschijven een nadeel op gietijzer; de dichtheid van dit materiaal is lager. Hierdoor zijn de schijven dikker en groter, en passen er in totaal minder schijven op je dumbbells.

Ben je al verder gevorderd, en wil je met zware gewichten kunnen trainen, dan is het aan te raden toch te kiezen voor gietijzeren dumbbells. Wil je de goedkoopste gietijzeren dumbbells vinden, kijk dan eens in dit artikel. In dit artikel kijk ik echter naar de goedkoopste dumbbells die te koop zijn, zodat je goedkoop thuis kunt beginnen met krachttraining. Hieronder de drie beste deals van dit moment.

Goedkoopste dumbbells – 20 kg – nu in de aanbieding!

Dit zijn de goedkoopste dumbbells die er op dit moment te koop zijn. Ze worden niet als set, maar als losse dumbbell verkocht. Deze Dumbbells van het merk Gyronetics, maken gebruik van een dumbbellstang van 25mm. Dat is wel een klein nadeel; de gebruikelijke maat is 30mm. De dumbbells maken gebruik van deen schroefsysteem, waarbij je de schijven met de meegeleverde schroefsluitingen vastzet op de dumbbellstang.

De schijven van deze set bestaan uit gevuld kunststof. Deze set bevat 2 schijven van 5 kg, 2 schijven van 2.5 kg, 2 schijven van 2 kg, 1 dumbbellstang, en 2 schroefsluitingen. De dumbbellstang met schroefsluitingen wegen samen ongeveer 1 kg. Daarmee is de set in totaal 20kg.

Deze set is op dit moment in de aanbieding bij Gorillasports en kost slechts €18,95. De normale prijs is €29,95. Als je nu gebruik maakt van deze aanbieding bespaar je dus 11 euro. Met 20kg en een prijs van €18,95 betaal je bij deze set dus slechts zo'n €0,95 per kg!

Dumbbellset 30 kg kunststof (30mm) – nu in de aanbieding!

Dit is de meestverkochte Dumbbellset bij Gorillasports. Deze dumbbellset bestaat uit twee dumbbells, en de schijven om hier twee gewichten van 15kg van te maken. Een voordeel op de bovenstaande set, is er bij deze set gebruik wordt gemaakt van de gebruikelijke 30mm dumbbellstangen en schroefsluitingen. Ook deze set gebruikt kunststof dumbbellschijven.

Deze set bestaat uit 8 halterschijven van 2.5 kg, 4 halterschijven van 1.25 kg, 2 dumbbellstangen van 2kg, en 4 schroefsluitingen van 0,25 kg.

Op dit moment is deze dumbbellset in de aanbieding! Normaal betaal je €59,95, maar op dit moment slechts €41,95. Daarmee krijg je op deze set €18 korting. Met een totaalgewicht van 30kg betaal je zo slechts €1,40 per kg.

Dumbbellset 2×20 kg – totaal 40 kg

Deze goedkope dumbbellset is te koop bij Fitness Seller. In deze set zitten twee verchroomde dumbbellstangen met een schijfopname van 30mm, en de schijven om hier twee dumbbells van 20kg van te maken. De schijven bij deze set zijn zogenaamde ‘gripper' schijven, wat betekend dat ze handvaten hebben waaraan je de schijven vast kunt pakken.

Bij deze set zitten 4 schijven van 5 kg, 4 van 2.5 kg, en 4 van 1.25. Daarnaast krijg je 2 dumbbellstangen van 2kg, en 4 schroefsluitingen die zelf 0,25 kg wegen.

Deze set kost €59,90. Met een totaalgewicht van 40 kg betaal je ongeveer €1,50 per kg.

Extra dumbbellschijven

De bovenstaande dumbbells maken allemaal gebruik van kunststof halterschijven. Wil je zwaarder kunnen trainen, dan kan je meer halterschijven bijbestellen om deze te gebruiken om je dumbbells. Dit type halterschijven zijn te bestellen op Gorillasports.nl en op Fitness-seller.nl.

Plaats een reactie

Send this to a friend