Finnlo Multi Lat Tower

Finnlo multi lat tower kopenDe Multi Lat Tower is een plate loaded lat pulley van het merk Finnlo. Deze lat machine is 141 cm lang, 120 cm breed en 212 cm hoog. Deze machine is maximaal belastbaar tot 120 kg, en heeft een eigengewicht van 37 kg.

Zoals bij de meeste lat machines, heeft de Multi Lat Tower zowel boven als beneden een kabel waarmee je oefeningen kunt doen. Met de kabel boven, kun je met de meegeleverde stang lat pulldowns doen. Een andere populaire oefening met kabel boven is de tricep extension.

Met de onderste pulley en de meegeleverde row bar kun je meerdere soorten rows uitvoeren. Er zit een voetplaat ingebouwd in deze machine. Wil je seated rows uitvoeren, dan kun je de voetplaat rechtop zetten. Wil je oefeningen doen met de onderste kabel, waarbij je rechtop staat, dan kun je de voetplaat plat zetten en hierop gaan staan. Zo blijft de machine stevig staan bij het uitvoeren van deze oefeningen.

De Finnlo Multi Lat Tower maakt gebruik van een gewichtsslede die over twee geleiders omhoog en omlaag kan bewegen. Aan dit bewegende gedeelte zitten twee loading pins met een diameter van 30 mm. Zo kun je op dit apparaat 30 mm halterschijven gebruiken, een veelgebruikte diameter voor halterschijven voor thuisgebruik.

Een voordeel dat deze lat pulley heeft ten opzichte van de meeste concurrenten, is dat de zitting in hoogte verstelbaar is. Daarnaast is de beenrol ook in hoogte te verstellen. Zo is deze machine goed af te stellen op gebruiker.

Finnlo multi lat tower voetplaat finnlo multi lat tower zitting en beenrol

Finnlo Multi Lat Tower kopen

De Finnlo Multi Lat Tower is binnen Nederland en België te bestellen bij meerdere webshops.

In het onderstaande overzicht alle webshops die dit product op dit moment te koop hebben:

Fitnessapparaat.nl € 499,00
Fitnesskoerier.nl € 519,00
Eiwitten.nl € 519,00
Bol.com € 529,00

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een lat pulley, zie dan mijn volledige advies in het artikel ‘lat pulley kopen‘. Je kunt deze lat pulley ook vergelijken met andere opties in de lat pulley vergelijkingstabel.

Plaats een reactie

Send this to a friend