Jordan Ultimate men’s bar

Jordan Fitness ultimate mens bar olympische halterstangDe Ultimate Men's Bar is een Olympische halterstang van het merk Jordan Fitness. Deze stang is 220 cm lang, en heeft een greepdiameter van 28 mm. De sleeves van deze stang hebben een diameter van 50 mm, waardoor deze stang geschikt is voor Olympische halterschijven.

De Jordan Ultimate Men's bar is gemaakt van veerstaal van een hoge kwaliteit, en heeft daarmee een maximale tensile strength van 200.000 PSI. De bar is daarmee belastbaar tot 750 kg. De stang heeft een gemiddeld diepe knurling, en geen middenknurling.

Er zitten in de knurling van deze halterstang twee verschillende markeringen. De binnenste ringmarkeringen zitten op 81 cm afstand, zodat je hieraan je greep bij powerlifting oefeningen kunt afmeten. De buitenste ringmarkeringen zitten op 91 cm. Hier kun je je greep aan afmeten bij het doen van Olympisch gewichtheffen. De hele stang heeft een chromen coating. Hierdoor is deze stang roestbestendig.

De Jordan ultimate mens bar maakt gebruik van 8 naaldlagers. Dit zorgt ervoor dat de schijfopname erg goed kan draaien ten opzichte van het greepgedeelte. Dit is gunstig bij Olympisch gewichtheffen.

Jordan Ultimate Mens bar kopen

Deze halterstang is te koop bij Athleteshop. Op dit moment kost deze halterstang € 329,75.

Athleteshop.nl € 329,75

Om deze halterstang te vergelijken met andere opties, bekijk ook deze vergelijkingstabel. Voor meer informatie en koopadvies, lees ook het artikel ‘Olympische halterstang kopen‘.

Plaats een reactie

Send this to a friend