BBeX Mass Protein eiwitshake

BBeX Mass ProteinBBeX Mass Protein van BBeX is een eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. BBeX Mass Protein bevat in totaal 9 verschillende eiwitbronnen, waaronder whey concentraat, whey isolaat, whey hydrolisaat, micellar caseïne, en calcium caseinaat. Zo krijg je met het nemen van eiwitshakes van Mass Protein zowel snelle als langzame eiwitten binnen.

Eiwitten zijn bij het doen van krachttraining nodig om spiermassa op te bouwen en te onderhouden. Door eiwitshakes te nemen kun je makkelijk, snel en goedkoop een voldoende hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

BBeX Mass Protein kopen:

Bodylab.nl € 19,90 / 2270 gram Bekijken

Productbeschrijving

Geen productomschrijving van de producent beschikbaar

Ingrediënten en voedingswaarde

Afhankelijk van de smaak:

Ingrediënten: Mass Protein – 9 protein sources blend ( Whey Concentraat, Whey Isolaat, Whey Hydrolisaat, Micellar Casseine, Calcium Casseinaat, Kip Ei eiwit, Soja – eiwit Isolaat, Sucralose, Peptide, Tarwe eiwit Isolaat) aroma, zout, soja lecithine, acesulfaam-K.

Allergenen-informatie: bevat melkeiwitten, kip eiwit, tarwegluten, lactose en soja.

Voedingswaarden:

100 gram
Energetische waarde 1645,6 kJ / 393,3 kcal
Eiwitten 80,0
Koolhydraten 10,0
waarvan suikers 10,0
Vet 3,7
waarvan verzadigd 2,0
Vezels
Zout 0,7

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens BBeX): Neem als aanvulling op de voeding 1-3 maal per dag een shake. Bij voorkeur bij het ontbijt, tussen maaltijden en voor het slapen. Meng 3 afgestreken maatscheppen met 400 ml water of melk. Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding en voldoende training.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

BBeX Mass Protein kopen

BBeX Mass Protein is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. BBeX Mass Protein is beschikbaar in potten van 2,27 kg.

Je kunt kiezen uit twee verschillende smaken: chocolade en vanille.

Bodylab.nl € 19,90 / 2270 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

BBeX Mass Protein reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend