Bulk Powders Creatine Ethyl Ester

Bulk Powders Creatine Ethyl EsterCreatine Ethyl Ester van Bulk Powders is een creatinesupplement met creatine ethyl ester. Creatine is een stof die energie levert aan de spiercellen. Door extra creatine in te nemen in supplementvorm, verhoog je de hoeveelheid creatine in de spiercellen. Door de grotere hoeveelheid creatine kun je langer een krachtinspanning leveren op een submaximaal niveau.

Creatine Ethyl Ester kopen bij Bulk Powders:

Bulkpowders.nl €3,99 / 100 gram Bekijken

Productomschrijving

Bulkpowders omschrijft dit product als volgt:

“Het creatine-ethylester van BULK POWDERS™ biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Europa. Het vormt zich wanneer creatine veresterd wordt waarbij een reactie tussen carbonzuur en alcohol betrokken is.

Deze reactie zorgt ervoor dat creatine-ethylester de gebruikelijke voordelen van creatine biedt, zoals betere prestaties bij zeer intensieve oefeningen en nog andere voordelen. Zo zou creatine-ethylester een grotere biologische beschikbaarheid hebben met een betere absorptie en betere resultaten als gevolg. Ook voorkomt creatine-ethylester het veelvoorkomende neveneffect van een opgeblazen gevoel dat creatine-monohydraat met zich meebrengt.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingredienten:

100% creatine-ethylester

Voedingswaarden: Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Bulkpowders):

Mix 1 ietwat volle lepel (ca. 3 g) met 50 ml water of met een pre-workoutdrank. Drink het 30 minuten voor de training. Neem dagelijks 1-2 porties.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot, ga hier niet overheen

Bulk Powders Creatine Ethyl Ester kopen

Creatine Ethyl Ester van Bulk Powders wordt verkocht via bulkpowders.nl in zakken van 100 gram, 500 gram en 1 kg. Dit product heeft geen toegevoegde smaakstoffen.

Creatine Ethyl Ester bestellen:

Bulkpowders.nl €3,99 / 100 gram Bekijken
Bulkpowders.nl €17,49 / 500 gram Bekijken
Bulkpowders.nl €31,99 / 1000 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

Bulk Powders Creatine Ethyl Ester reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend