Bulk Powders Creatine HCL

Bulk Powders Creatine HCLCreatine HCL van Bulk Powders is een creatinesupplement met creatine hydrochloride, ofwel creatine HCL. Creatine is een stof die energie levert aan de spiercellen. Door extra creatine in te nemen in supplementvorm, verhoog je de hoeveelheid creatine in de spiercellen. Met hoge concentratie aan creatine in de spiercellen kun je langer submaximale kracht leveren, waardoor je meer herhalingen kunt maken.

Creatine HCL kopen bij Bulk Powders:

Productomschrijving

Bulkpowders omschrijft dit product als volgt:

“De creatine-HCL van BULK POWDERS™ is een van de nieuwste vormen van creatine op de markt van supplementen. Het wordt steeds vaker gebruikt in creatine-formules vanwege de hogere biologische beschikbaarheid, indien vergeleken met normale creatine-monohydraat.

Deze hogere biologische beschikbaarheid maakt het gebruik van creatine-HCL van BULK POWDERS™ aantrekkelijk. Hoewel het duurder is dan het normale creatine-monohydraat, is de dosering die nodig is voor het bereiken van dezelfde effecten kleiner.

Creatine-HCL heeft geen laadfase en hoeft ook niet samen met koolhydraten op suikerbasis gebruikt te worden voor een betere opname: het doet alles zelf. Het is bewezen dat creatine de prestaties gedurende trainingen verbetert. In het bijzonder bij zeer intensieve en herhaalde oefeningen als gewichtheffen. Doordat hierdoor voor langere tijd harder getraind kan worden kan iedereen die creatine-HCL van BULK POWDERS™ gebruikt meer spiermassa opbouwen.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingredienten:

100% creatine-HCL

Voedingswaarden: Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Bulkpowders):

Mix 1 lepel (ca. 3 g) met 50 ml water of met een post-workoutshake en neem het direct na de training.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot, ga hier niet overheen.

Bulk Powders Creatine HCL kopen

Creatine HCL van Bulk Powders wordt verkocht via bulkpowders.nl in zakken van 100 gram, 500 gram en 1 kg. Dit product heeft geen toegevoegde smaakstoffen.

Creatine HCL bestellen:

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

Bulk Powders Creatine HCL reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending