Casein Excellent van Bodystore – shake met langzame eiwitten

caseine-excellent-bodystoreCasein Excellent is een eiwitpoeder van Bodystore voor het maken van eiwitshakes. De eiwitten in deze shake zijn voornamelijk caseïne (calcium caseïnaat). Daarnaast zit er whey concentraat in deze shake. Caseïne is een eiwit dat langzaam wordt opgenomen door het lichaam. Door caseïne te nemen heb je dus over een lange periode een aanvoer van eiwitten aan de spieren.

Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Bij het doen van krachttraining is het dus belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen om spiermassa op te bouwen. Met behulp van eiwitshakes krijg je gemakkelijk en goedkoop veel eiwitten binnen.

Casein Excellent eiwitshake kopen:

Bodystore.nl €16,90 / 750 gram Bekijken

Productomschrijving

Bodystore omschrijft dit product als volgt:

“Casein Excellent bevat caseïne eiwit, een uniek langdurig werkzaam eiwit. Doordat caseïne eiwit langdurig werkzaam is, wordt je lichaam constant voorzien van aminozuren om te herstellen en spierafbraak te voorkomen.

Caseine eiwit is een langzame eiwit. Dit betekent dat je er langer profijt van hebt omdat het langzaam wordt afgegeven. Handig om voor het slapen gaan te nemen omdat je dan gemiddeld 7 uur lang niks eet.

Casein Excellent is speciaal ontwikkeld om je spieren de hele nacht van eiwitten te voorzien. Het bevat zuiver caseïne eiwit, een unieke proteïne die je lichaam gedurende 7 uur van hoogwaardige eiwitten voorziet.

Casein Excellent is ook de perfecte shake om te nemen op dagen waarop je het zo druk hebt dat je niet geregeld aan eten toekomt en je meerdere uren geen eiwitten tot je kan nemen.

Caseïne wordt langzaam verteerd. Een dosis Caseïne heeft 6 tot 7 uur tijd nodig om verteerd te worden. Wat langzaam verteerd wordt, wordt ook langzaam afgegeven. Als je dus voor het slapen gaan een Caseïne shake drinkt dan duurt het 7 uur voor je door deze eiwit voorraad heen bent. Heel handig aangezien je gemiddeld 6 tot 8 uur slaapt. Je eet gedurende deze tijd niet maar je spieren worden toch van eiwit voorzien! Vanwege zijn unieke time release eigenschappen wordt caseïne bestempeld als anti-catabolisch (anti-spierafbraak) of spier-beschermend eiwit.

Ingrediënten en voedingswaarde

De ingrediënten van dit eiwitpoeder verschilt per smaak.

Ingrediënten:

Calcium caseinaat, whey proteine concentraat, cacaopoeder (smaak chocolaode) aroma, sucralose, kleurstof E129 allura rood (smaak aardbei), kleurstof E102 tartrazine geel (smaak banaan).

Allergenen-informatie: bevat melk, lactose en soja (lecithine). (allergisch voor lactose? Bekijk de beste lactosevrije eiwitshakes)

Voedingswaarden:

100 gram 30 gram (1 dosering)
Energetische waarde 1352,7 KJ/ 323,3 kcal 405,8 KJ/ 97 kcal
Eiwitten 80 gram 24
Koolhydraten 5,6 1,68
Vet 3,1 0,92

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik: Meng 1 maatschep (30 gram) met 300 – 350 ml water, melk of vruchtensap. Neem een shake voor het slapen gaan en eventueel tussen de maaltijden wanneer een vertraagde eiwitopname gewenst is. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Casein Excellent kopen

Casein Excellent is een product van Bodystore. Dit supplement zit verpakt in potten van 750 gram. Met een dosering van 30 gram per shake, kun je zo 25 shakes maken. Voor een enkele pot van 750 gram betaal je €16,90. Bestel je twee of meer potten, dan is het goedkoper. Je betaalt dan €13,50 per pot. Er zijn drie verschillende smaken beschikbaar; chocolade, aardbei, vanille.

Casein Excellent van Bodystore kopen:

Bodystore.nl €16,90 / 750 gram Bekijken

Voor 5 euro extra korting op je bestelling, zie het artikel ‘bodystore waardebon‘. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Casein Excellent reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe smaakt het? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending