Crazy Pre-Workout van Body & Fitshop

Crazy Pre Workout Body FitCrazy Pre-Wokrout is een pre-workout supplement van Body en Fitshop. Pre-workout boosters zijn supplementen die je neemt voor je training, om een boost in energie te krijgen. Dit kan je nodig hebben als je een extra zware training op de planning hebt staan, of als je voordat je gaat trainen je weinig energiek voelt.

De belangrijkste stof in pre-workouts is vaak het cafeïne. In Crazy zit per dosering, een scoop van 11 gram, 250 mg cafeïne. Dit staat ongeveer gelijk aan 2.5 koppen koffie; voor pre-workouts een gemiddelde dosering.

Verder bevat deze pre-workout beta-alanine, en creatine. Supplementeren met creatine verbetert de kracht bij lage repranges door verbeterde energieaanvoer in de spieren. Beta-alanine helpt verzuring tegen te gaan, en is daarom vooral nuttig bij sets met veel herhalingen.

Verder bevat dit product twee NO-boosters; Arganine en citrulline. Deze stoffen zorgen voor betere doorbloeding van de spieren bij het trainen.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

Productomschrijving

Body & Fit omschrijft dit product als volgt:

“Crazy pre-workout is een pre-workout zonder poespas. Het bevat de combinatie van de meest populaire pre-workout ingredienten in sport en fitness, L-Taurine, Creatine Monohydraat, L-Arginine AKG, Beta Alanine, Citrulline Malaat en Caffeïne Anhydrous. Crazy pre-workout bevat al deze werkzame ingrediënten zodat je het uiterste uit je training haalt! 1 schepje voor de training is al voldoende!

Crazy pre-workout kenmerken

  • Werkt in 15 minuten!
  • Perfect voor krachtsport en bodybuilding
  • De 6 top pre-workout ingrediënten
  • Geen aspartaam
  • 37 knaltrainingen per verpakking

Wat zit er in Crazy pre-workout?

L-Taurine – Taurine is een niet-essentieel aminozuur-achtige stof. De stof is een belangrijk ingrediënt in energie drankjes.
Creatine Monohydraat – Voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen. Creatine is het meest populaire supplement voor spiermassa en kracht. Creatine Monohydraat is het creatinemolecuul gebonden aan een watermolecuul. Creatine monohydraat is de eerste, meest bekende en effectieve vorm van creatine!
L-Arginine AKG – het meest bekende Nitric Oxide ingrediënt, het wordt wereldwijd gebruikt door professionele atleten als amateursporters.
Beta Alanine – is een aminozuur dat samen met een ander aminozuur, L-histidine de di-peptide Carnosine vormt. Carnosine is stof die het lichaam zelf kan aanmaken. Uit onderzoek is gebleken dat suppletie met carnosine geen gewenst effect bereikt. Daarom kiezen veel mensen voor suppletie van beta alanine.
Citrulline Malaat – het aminozuur Citrulline is bijna letterlijk een absolute alleskunner voor Bodybuilders! Het wordt door erg veel mensen, voornamelijk bodybuilders en fanatieke sporters, als supplement gebruikt.
Caffeine Anhydrous – Cafeïne geeft je een lekkere boost.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket (smaak Raspberry, via BodyenFitshop):

Werkzame stoffen per maatschep (11 gram):

Creatine 1319 mg
L-Arginine AKG 1000 mg
Beta-alanine 500 mg
L-citrulline DL-malaat 500 mg
Taurine 500 mg
Cafeïne 250 mg

Overige ingrediënten: dextrose, maltodextrine, aroma's, fructose, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, calciumfosfaten), zoetstoffen (acesulfaam-K, sucralose), zuurteregelaar (citroenzuur), zout, kleurstof (patentblauw V).

Allergeneninformatie: geen allergenen bekend.

Waarschuwing/bijwerkingen: Waarschuwing: 1) Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. 2) Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Bevat per dagdosering 250 mg cafeïne. 3) Bevat absorptiezakje om de kwaliteit van het product te waarborgen. Niet innemen of openen.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Na openen goed sluiten. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Gebruik en dosering

Volgens het etiket:

Meng 1 maatschep Crazy Pre-Workout (11 gram) met 250 ml water. Drink Crazy Pre-Workout 15-40 minuten voor de training. Maximaal 1 dosering per dag.

Body & Fit Crazy pre-workout kopen

Crazy Pre-Workout van Body & Fit is online te koop bij meerdere webshops. In één pot zit 407 gram, genoeg voor 37 maatscheppen van 11 gram. Dit product is te koop in drie verschillende smaken: Lemon sensation, Orange sensation, en Raspberry sensation.

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

Crazy Pre-Workout reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevordering van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend