CreaShock Powder van XXL Nutrition

creashock powder xxl nutrition reviewCreashock Powder is een mix van verschillende soorten creatineverbindingen van XXL Nutrition. De vijf verschillende soorten die gebruikt worden in CreaShock zijn: Crea-trona, Creatine Ethyl Ester, Tri-Creatine Malaat, Creatine Pyruvaat, Creatine HCL. Daarnaast bevat dit supplement Taurine en Tyrosine.

Creatine is een energiebron in de spieren. Door te supplementeren met creatine, sla je meer creatine op in de spieren, waardoor je langer een krachtinspanning kan leveren op een submaximaal niveau.

Tot nu toe is er nog te weinig onderzoek gedaan om vast te stellen of deze nieuwe vormen van creatine effectiever zijn dan het ‘ouderwetse' creatine monohydraat, maar ze zijn in ieder geval veilig voor gebruik en alvast te proberen in supplementvorm.

XXLnutrition.com €24,95 / 320 gram Bekijken

Productomschrijving

XXL Nutrition omschrijft dit product als volgt:

“Als creatine monohydraat een windvlaagje is, dan is CreaShock een orkaan. CreaShock ondersteunt je training met niet één, niet twee, maar vijf soorten creatine. XXL Nutrition is er in geslaagd een blend te maken van uitsluitend de modernste, zuiverste en best opneembare creatines ooit. Verrijkt met taurine en tyrosine voor een betere werking. Zeg eindelijk vaarwel tegen de beruchte laadfases, verplichte pauzes en vochtophopingen waarmee de ouderwetse creatines gepaard gaan. Met CreaShock ga je harder knallen dan ooit. Direct, zonder nadelen en zo lang als jij wilt.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame stoffen per dosering (4 gram):

Crea-Trona® 500 mg
Creatine Ethyl Ester Malaat 500 mg
Tri-Creatine Malaat 500 mg
Creatine Pyruvaat 500 mg
Creatine HCL 500 mg
Taurine 250 mg
L-Tyrosine 250 mg

Overige Ingrediënten: citroenzuur, watermeloen aroma, natrium citraat, zoetstof sucralose, stabilisator silicium dioxide, kalium bicarbonaat, kleurstof: Red Food Color.

Voedingswaarden:

Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik: Neem één dosering (3/4 maatschep) na het ontwaken met 200 ml water. Neem de tweede dosering op trainingsdagen 45 minuten voor de training. Op niet-trainingsdagen neem je de tweede dosering in de namiddag.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot.

CreaShock Powder kopen

CreaShock powder is een product van XXL nutrition zelf, en daarom alleen te koop op XXLnutrition.com. In één pot zit 320 gram poeder. Per dosering neem je 4 gram. Zo heb je met één pot 80 doseringen. Waar creatine monohydraat normaal smakeloos is, is er bij dit supplement een smaak toegevoegd. Op dit moment is er slechts één keuze: Fruit Punch, wat voornamelijk naar watermeloen smaakt. Ook kun je ditzelfde supplement in capsulevorm nemen.

XXLnutrition.com €24,95 / 320 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

CreaShock Powder review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je meer vooruitgang bij je training? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend