IsoHydro-100 van Body en Fitshop

Isohydro-100 van Body en FitshopIsoHydro-100 van Body en fitshop is een eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. IsoHydro-100 bevat voor whey hydrolisaat als eiwitbron. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde. Whey hydrolisaat zijn korte eiwitketens die snel opgenomen worden door het lichaam.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

IsoHydro-100 kopen:

Body&Fitshop € 39,90 / 2000 gram Bekijken

Productbeschrijving

Body en Fitshop omschrijft dit product als volgt:

“IsoHydro-100 is whey hydrolisaat gemaakt van whey isolaat van koeien die minimaal 10 maanden per jaar buiten grazen in de Ierse weilanden.

IsoHydro-100 is zelfs sneller opneembaar dan standaard whey isolaat. IsoHydro-100 is gehydrolyseerd whey eiwit isolaat, het hydrolyseren is een natuurlijk productieproces wat doet wat het lichaam normaal gesproken eerst moet doen voordat het eiwit kan gebruiken, het enzymmatig voorverteren van de eiwitten. Hierdoor onstaan kortere aminozuurketens d.w.z. vrije-, di- en tripeptide aminozuren en hoeft jouw lichaam nagenoeg geen inspanningen meer te leveren om de IsoHydro-100 eiwitten te verteren en op te nemen. Jouw lichaam kan deze vrije- en korte ketens in IsoHydro-100 vrijwel direct gebruiken. Dit is een groot voordeel op momenten dat je snel eiwit wilt opnemen, bijvoorbeeld ‘s ochtends en vooral voor- en na de training.

IsoHydro-100 whey hydrolisaat kenmerken:
– IsoHydro-100 is whey hydrolisaat gemaakt van whey isolaat
– Het snelst opneembare whey eiwit
– Zuiverste en meest hoogwaardige whey hydrolysaat
– GrassFed: koeien grazen minimaal 10 maanden per jaar buiten in de Ierse weilanden
– Zeer licht verteerbaar
– Ultra laag in lactose
– Vrij van vet, toegevoegde suikers en lager in koolhydraten
– Directe ondersteuning, eiwitten ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spiermassa en herstel

Grassfed
Voor IsoHydro-100 wordt enkel gebruik gemaakt van Grassfed Whey. Dit betekent dat IsoHydro-100 alleen wordt gemaakt van whey eiwit isolaat afkomstig van koeien die minimaal 10 maanden per jaar buiten grazen in de Ierse weilanden.

100% whey isolaat hydrolisaat
Onze IsoHydro-100 bestaat voor 100% uit whey isolaat hydrolisaat, afkomstig uit Ierland.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: Geïnstantiseerd gehydrolyseerd wei-eiwit isolaat (melk en emulgator (sojalecithine)), aroma (melk), verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), zoetstoffen (sucralose, stevioglycosiden), fructose.

Allergenen-informatie: Melk, soja.

Voedingswaarden:

100 gram 28 gram ( 1 portie)
Energetische waarde 1565 kJ / 374 kcal 438 kJ / 105 kcal
Eiwitten 86,5 24,2
Koolhydraten 3,2 0,9
waarvan suikers 1,3 0,4
Vet 1,5 0,4
waarvan verzadigd 0,5 0,1
Vezels 0,7 0,2
Zout 0,85 0,23

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Body-en fitshop): Meng 1 maatschep IsoHydro-100 (28 gram) met 250 ml water. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1-3 shakes per dag.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

IsoHydro-100 kopen

IsoHydro-100 is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. IsoHydro-100 alleen te bestellen in potten van 2 kg.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende smaken: banaan, chocolade, aardbei en vanille.

Body&Fitshop € 39,90 / 2000 gram Bekijken

Body en Fitshop heeft vaak aanbiedingen en kortingsacties. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

IsoHydro-100 reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend