M Double You 100% Whey Protein

M Double You 100% Whey Protein (MDY)MDY 100% Whey Protein van M Double You is een eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. 100% Whey Protein bevat whey concentraatwhey isolaat, en whey hydrolisaat als eiwitbron. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

M Double You 100% Whey Protein kopen:

Productbeschrijving

M Double You omschrijft dit product als volgt:

“M Double You 100% Whey Protein is een koolhydraatarm eiwitpoeder dat bestaat uit 3 verschillende soorten snel opneembare wei-eiwitten, namelijk wei-eiwit concentraat, wei-eiwit isolaat en wei-eiwit hydrolisaat. Door het intensieve filterproces heeft ieder soort eiwit zijn eigen opnametijd voor een langdurige afgifte van aminozuren. De verschillende karakters van de eiwitten zorgen ervoor dat deze jouw spieren snel en volledig bereiken om optimaal te herstellen. M Double You 100% Whey Protein poeder is de basis van een eiwitshake of proteïne shake die jou helpt bij het opbouwen van een droge spiermassa.

De 100% Whey protein van M Double You is volledig Aspartaam vrij. Wij van M Double You zijn trots om te vermelden dat wij Volac eiwitten gebruiken voor onze producten. Volac produceert de meest zuivere wei-eiwitten op de markt.

100% Whey protein:

  • Makkelijk oplosbaar
  • (H)eerlijke shake
  • Aspartaam vrij
  • Bevat drie verschillende soorten wei-eiwitten
  • Draagt bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa en spierkracht

Whey protein is de Engelse benaming voor wei-eiwitten of whey proteïne. De 100% Whey protein van M Double You bestaat dan ook voor 100% uit hoogwaardige wei-eiwitten. Na inname van de 100% Whey Protein moet jouw lichaam de wei-eiwitten verteren tot L-vormige aminozuren.

Eiwitten zijn lange moleculen die door het lichaam verteerd moeten worden tot losse L-vormige aminozuren voordat deze in jouw bloedbaan kunnen worden opgenomen. Eenmaal opgenomen in de bloedbaan, kunnen de L-vormige aminozuren hun werk verrichten. Onder andere het herstellen van de beschadigde spieren na een zware training. Wei-eiwitten zijn populair onder sporters omdat deze relatief snel worden opgenomen in het lichaam.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Afhankelijk van de smaak (Smaak Vanille):

Ingrediënten: Wei Proteïne Concentraat (WPC), fructose, gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat (WPH), Wei Proteïne Isolate (WPI), vanille smaak, xanthaan gum, guar gum, sucralose, acesulfaam k.

Allergenen-informatie: Bevat melk. Sommige smaken bevatten soja (uit soja-lecithine).

Voedingswaarden:

100 gram 30 gram (1 scoop):
Energetische waarde 1423 kJ / 340 kcal 427 kJ / 102 kcal
Eiwitten 64,7 19,4
Koolhydraten 7,0 2,1
waarvan suikers 5,7 1,7
Vet 6,0 1,8
waarvan verzadigd 2,0 0,6
Vezels 0,7 0,2
Zout 0 0

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik: Neem 1 tot 3 shakes 100% Whey Protein per dag. Los per shake 30 gram (2 maatschepjes) op in 300 ml vruchtensap, melk of yoghurt.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

M Double You 100% Whey Protein kopen

100% Whey Protein is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. MDY 100% Whey Protein is beschikbaar in potten van 900 gram en 2,25 kg (5 lbs). Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper per hoeveelheid.

Je kunt kiezen uit 6 verschillende smaken: Aardbei, Banaan, Chocolade, Cookies & Cream, Framboos, en Vanille.

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

MDY 100% Whey Protein reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Plaats een reactie

Send this to a friend