Massive Pump Pre Workout van Bodystore

Massive Pump pre-workout van BodystoreMassive Pump Pre Workout van Bodystore een pre-workout booster met cafeïne, beta-alanine en L-citrulline. Een pre-workout is een supplement dat je voor het begin van je training neemt. Pre-workouts zorgen voor een energieboost, prestatiebevorderende werking, en een betere doorbloeding.

In dit supplement zit 200 mg cafeïne per dosering, om te zorgen voor een energieboost. De beta-alanine zorgt voor een verbeterde spieruithoudingsvermogen door verzuring tegen te gaan (zie ook beta-alanine werking). Daarnaast zit er citrulline en AAKG in. Dit zijn stoffen die zorgen voor een verhoogde concentratie NO (stikstof) in het lichaam, wat zorgt voor een betere doorbloeding, en een betere ‘pomp' bij het trainen.

Massive Pump kopen:

Bodystore.nl € 19,90 / 500 gram Bekijken

Productomschrijving

Volgens Bodystore:

“Massive Pump Pre Workout neem je voordat je gaat trainen. Massive Pump staat voor massieve pomps, kracht, energie en meer spiergroei!

Tijdens de warming up voel je de werking al optreden:

1. Je voelt dat je helderder wordt in je hoofd
2. Nu heb je het gevoel dat je meer zuurstof krijgt
3. Je voelt de adrenaline opborrelen

Nu ben je klaar om gas te geven. Pas op dat je je opwarm setjes niet vergeet. Met elke herhaling voel je een geweldige pomp en kracht. Veel plezier!

Wil jij ook van elke training een toptraining maken? Wil je zwaardere gewichten kunnen pakken en meer herhalingen maken? Wil je harder groeien? Meer kracht is meer spiermassa, neem Massive Pump, het betaalbare alternatief voor dure pre-workouts van de bekende merken.

De formule van Massive Pump Pre Workout houden we niet langer geheim voor je. Het bestaat onder andere uit Beta-alanine, L-Arginine-alpha-ketoglutaraat, L-Citrulline hcl en een Cafeine mix.

Wat doet Beta-Alanine voor je?

  • Maakt het mogelijk om meer herhalingen te maken
  • Gaat de verzuring tegen

Wat doet L-Arginine-alpha-ketoglutaraat voor je?

  • Stimuleert de NO productie: hardere pomp, vollere doorbloeding
  • Verhoogt insuline gevoeligheid: betere opname van suikers

Wat doet L-Citrulline HCL voor je?

  • Vermindert vermoeidheid tijdens en na inspanning
  • Geeft meer energie
  • Stimuleert de NO productie: hardere pomp, vollere doorbloeding

Wat doet de Cafeine mix voor je?

  • Geeft je een nieuwe energie boost
  • Verhoogt de focus, alertheid en concentratie”

Ingrediënten en voedingswaarde

Werkzame ingrediënten (volgens bodystore.nl):

Per dosering (20 g):
Beta-alanine: 4000 mg
L-Arginine-alpha-ketoglutaraat: 3000 mg
L-Citrulline hcl: 3000 mg
Taurine: 2400 mg
L-Tyrosine: 1000 mg
Theobromine: 500 mg
Cafeïne: 200 mg
Guarana: 250 mg

Overige Ingrediënten: Maltodextrine, smaak-aroma, sucralose (E955), kleurstof E129 (smaak Red fruit mix).

Allergeneninformatie: geen informatie beschikbaar.

Aanvullende informatie: Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijI zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit product bevat beta-alanine. Sommige personen kunnen hierdoor een tijdelijke tinteling voelen. Raadpleeg je arts voorafgaand aan gebruik als je medicijnen gebruikt of een medische aandoening hebt.

Bijwerkingen/waarschuwingen:
Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Een inname van teveel cafeïne kan leiden tot ongewenste bijwerkingen. Waarschuwing: Allurarood (E129) kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Gebruik en dosering

Mix een halve maatschep (20 g) met 250 ml water of sap en drink deze 30 minuten voor de training op. Alleen op trainingsdagen gebruiken.

Massive Pump Pre Workout kopen

Massive Pump is een product van Bodystore. In een pot zit 500 gram poeder, genoeg voor 25 doseringen van 20 gram. Er zijn drie verschillende smaken; Red Fruit Mix, Lemon, en Orange.

Bodystore.nl € 19,90 / 500 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

Massive Pump Pre Workout review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevorderding van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het ons hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend