Max Mass 3XL – Weight gainer met creatine van Olimp

max mass 3xl weight gainer van olimpMax Mass 3xl is een poeder voor het maken van weight gainer shakes, van het merk Olimp. Weight gainers bevatten een een mix aan koolhydraten en eiwitten. Weight gainers neem je in om snel veel kilocalorieën binnen te krijgen, om het makkelijker te maken om aan te komen in gewicht.

Wanneer je een weightgainer inneemt maakt niet zoveel uit, zolang je dagelijkse calorie-inname maar genoeg wordt verhoogd om aan te komen, is het goed.

Max Mass 3XL bevat per 100 gram poeder 85 gram koolhydraten, en 12 gram eiwitten. Er worden drie verschillende soorten eiwitten gebruikt in deze weight gainer: whey concentraat, whey isolaat, en whey hydrolisaat. Naast koolhydraten en eiwitten, zit er per 100 gram poeder 2,27 gram creatine monohydraat in, en 2500 mg taurine.

Max Mass 3XL kopen (laagste prijs):

XXLnutrition.com € 49,90 / 6000 gram Bekijken

Productomschrijving (volgens Olimp)

Olimp omschrijft dit product als volgt (vertaling):

“MaxMass 3XL is een bron van energie, en bevat een geselecteerde set koolhydraten en eiwitten – de perfecte combinate voor effectieve spieropbouw. Dit product bestaat uit alle belangrijke peptidefracties van whey eiwit:  isolaat, concentraat, en hydrolisaat. Onderzoek wijst uit dat eiwit spiergroei en onderhoud bevorderd.

Koolhydraten zijn de voornaamste bron van energie van werkende spieren, en moeten aangevuld worden door sporters, om te voorkomen dat het lichaam eiwitten als energiesubstraat gebruikt. Simpele koolhydraten zitten in dit product in de puurste en makkelijke opneembare dextrose.

Door het lichaam te voorzien van deze stoffen na de training, zorg voor een snelle aanvulling van de glycogeenvoorraden en zorgt dat je energiebalans op het juiste niveau blijft, en voorkomt katabolisme.

In dit product zit creatine monohydraat, wat ervoor zorgt dat de phosphocreatine voorraden constant worden aangevuld – een energiesubstaat nodit om ATP te resynthetiseren op de snelste scheikundige manier. ATP is een energiedrager, die door het lichaam omgezet kan worden in mechanische energie. Om ATP aan te vullen, is phosphocreatine het belangrijkste fosfaat bij krachtatleten en sprinters.

Naast dat taurine eiwitten beschermd tegen catabolisme, heeft het ook anabole eigenschappen. Door het lichaam te voorzien van deze waardevolle aminozuren, samen met snelle koolhydraten, zorgt voor de beste opname van taurine in de werkende spiercellen.

Door MaxMass 3XL te gebruiken, ben je er zeker van dat je spieren niet zonder brandstoffen, en stoffen voor herstel en groei zitten. Door je spieren te voorzien van energie en bouwstoffen, help je ze om een spectaculair resultaat te behalen – snelle en veilige spiergroei en krachtverbetering!

Wie is de doelgroep?

Dit product is bedoeld voor mannen die moeite hebben om aan te komen in massa, voornamelijk spiermassa. De doelgroep bestaat uit atleten die trainen op hoog niveau, en mensen die recreatief sporten – het product helpt je om naast je dieet extra energie binnen te krijgen.

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingrediënten:

maltodextrins, glucose, 9% protein-mix (whey protein concentrate (from milk), whey protein isolate (from milk), whey protein hydrolysate (from milk)), 2,5% taurine, 2,3% creatine monohydrate, aromas, thickeners – xanthan gum, sodium carboxy methyl cellulose, acacia gum; acidity regulators – citric acid, malic acid (for all: strawberry and vanilla like flavours); emulsifier – soy lecithin; colours: carmine (for all: strawberry, cherry, strawberry-kiwi and banana-cherry like flavours), E 150c (for all cookies cream, tiramisu, toffee, chocolate, iced coffee, coffee, cappuccino and hazelnut like flavours), riboflavin, E 133 (for all pistachio like flavours).

Allergenen-informatie: Bevat melk en soja.

Waarschuwing/Bijwerkingen: geen

Voedingswaarden:

  100 gram
Energetische waarde 1594 kJ/ 379 kcal
Eiwitten 12 gram
Koolhydraten 85
  waarvan suikers   49
Vet 0,5
  waarvan verzadigd   0,5
Vezels 0
Zout 0,25

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Los 100 gram op in 250 ml of water of magere milk. Neem per dag 1 á 2 shakes, bij voorkeur tussen maaltijden, of 1 uur voor of na de training.

Max Mass 3XL kopen

Max Mass 3XL is te koop bij een aantal Nederlandse webshops. Zie hieronder het overzicht. Er is een verpakkingsgrootte beschikbaar: 6000 gram (6 kilo). Met elke dag één shake, heb je zo dus genoeg voor 60 dagen, ofwel ongeveer 2 maanden. Je kunt kiezen uit de smaak aardbei of chocolade.

Max mass is te koop bij:

XXLnutrition.com € 49,90 / 6000 gram Bekijken

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een weight gainer, bekijk dan mijn volledige advies in het artikel ‘beste weight gainer‘. Ook kun je deze weight gainer vergelijken met andere weight gainers in deze vergelijktabel.

Max Mass 3XL review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Maak je meer progressie sinds je dit product neemt? Heb je last van bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending