MuscleTech Anarchy Next Gen

MuscleTech Anarchy Next Gen Pre-workoutMuscleTech Anarchy Next Gen is een pre-workout booster met cafeïne, beta-alanine, creatine HCL, en L-citrulline. Pre-workout boosters zijn supplementen die je vlak voor je training inneemt, met de bedoeling je een boost in energie te geven.

Door de energieboost van een pre-workout wordt het makkelijker om een extra lange of zware training door te komen. Ook kan een pre-workout helpen tegen vermoeidheid voordat je gaat trainen, en om je prestatie tijdens de training te verbeteren.

MuscleTech Anarchy Next Gen bevat per dosering 160 mg cafeïne voor de energieboost. Daarnaast zit er beta-alanine in om verzuring tegen te gaan. De creatine HCL die in Anarchy Next Gen zit kan op termijn helpen bij korte, intensieve krachtinspanningen.

L-citrulline helpt bij vasodilatatie, het verwijden van de bloedvaten. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je meer ‘pomp' in de spieren krijgt tijdens het trainen.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

Bodyenfitshop.nl €19,90 / 185 gram Bekijken

Productomschrijving

Body&Fitshop omschijft dit product als volgt:

“Kenmerken Anarchy Pre-workout:

  • 30 serving per verpakking
  • MAX potency. Hardcore formulering
  • Intense Pumps!
  • Geen Crash
  • 1 tot 2 scoops per serving

Train je hard? Beschouw je jezelf als een hardcore bodybuilder? Anarchy krijgt top reviews in de US! Een nieuwe keiharde formule met de meest innovatieve ingrediënten.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Actieve ingrediënten, volgens het etiket (smaak Fruit Punch):

Samenstelling Per 100 gram  Per dosering:
1 maatschep
(6 gram)
Beta Alanine (carnoSyn) 26,7 g 1,6 g
L-Citrulline 25,0 g 1,5 g
Creatine hydrochloride (HCl) 25,0 g 1,5 g
Cafeïne watervrij 2666 mg 160 mg
L-theanine 1250 mg 75 mg
Rhodiola extract (Rhodiola rosea) (wortel)
gestandaardiseerd voor salidrosides en rosavins
833 mg 50 mg
BioPerine – zwarte peper extract (Piper Nigrum) (fruit)
gestandaardiseerd voor 95% piperine
41,7 mg 2,5 mg

Overige ingrediënten (smaak Fruit Punch): voedingszuur (citroenzuur), natuurlijke en kunstmatige aroma's, antiklontermiddel (siliciumdioxide), kleurstof (rode bieten poeder), zoetstoffen (acesulfaam-K, sucralose).

Allergeneninformatie: kan sporen van melk, ei, gluten, soja, noten, vis en schaaldieren bevatten.

Bijwerkingen/waarschuwingen:

Is MuscleTech Anarchy Next Gen gevaarlijk in gebruik? Dit zijn de waarschuwingen die er op het label staan:

“Waarschuwing: ‘Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven'. Een dagdosering bevat 320 mg cafeïne. Reduceer het gebruik van andere producten die cafeïne bevatten. Een inname van teveel cafeïne kan leiden tot ongewenste bijwerkingen. Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg je arts voorafgaand aan gebruik als je medicijnen gebruikt of een medische aandoening hebt. De beta-alanine kan zorgen voor een lichte onschadelijke tinteling. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt”

Gebruik en dosering

Volgens het etiket:

Mix 1 maatschep met 225-300 ml water. Drink de dosering 20-30 minuten voor de training. Bij een goede tolerantie, kan de dosering worden verhoogd naar 2 maatscheppen. Neem nooit meer dan 2 maatscheppen binnen 24 uur.

MuscleTech Anarchy Next Gen kopen

Anarchy Next Gen van MuscleTech is online te koop in potten van 185 gram. MuscleTech geeft aan dat dit genoeg is voor 30 doseringen. Er zijn in totaal 3 verschillende smaken verkrijgbaar: Blue Raspberry, Fruit Punch, en Watermelon.

Hieonder alle webshops die dit product verkopen.

Bodyenfitshop.nl €19,90 / 185 gram Bekijken
Bol.com €27,90 / 185 gram Bekijken
Body-supplies.nl €24,90 / 185 gram Bekijken
Bodylab.nl €19,90 / 185 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

MuscleTech Anarchy Next Gen review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevordering van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het ons hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend