Optimum Nutrition Creatine Powder (Micronised)

Optimum-nutrition-miconised-creatineMicronised creatine powder van Optimum Nutrition is een supplement met CreaPure creatine monohydraat.

Creatine is een energiebron in de spieren. Door te supplementeren met creatine, sla je meer creatine op in de spieren, waardoor je langer een krachtinspanning kan leveren op een submaximaal niveau.
In dit supplement zit de creatine gebonden in de vorm van creatine monohydraat. Bij dit supplement is de creatine monohydraat ‘micronised', wat betekend dat het poeder fijngemalen is. Hierdoor lost het poeder beter op in water of in andere vloeistoffen.

Creatine monohydrate is de ‘normale' vorm van creatine, die al tientallen jaren wordt gebruikt, en waarvan de effectiviteit al vele malen bewezen is. Dit is ook de goedkoopste vorm creatine. Door een supplement met creatine monohydraat te kopen, weet je dus dat je waar krijgt voor je geld.

Kopen voor de laagste prijs (nu in de aanbieding!):

Productomschrijving

BodyenFitshop om omschrijft dit product als volgt:

“Creatine van Optimum Nutrition is gemicroniseerd en goed opneembaar! Creatine helpt prestaties te verbeteren, zorgt voor meer kracht en stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen. Optimum Creatine bevat alleen gemicroniseerde kwaliteit.

Deze creatine is volledig smaakloos en lost zeer goed op in bijvoorbeeld water of een vruchtsap.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingrediënten: creatine monohydraat

Voedingswaarden:

Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Kan sporen bevatten van melk, soja, gluten, ei, noten en pinda.

Gebruik en dosering

Meng 1 maatschep (3,6 gram) met 240 ml koud water, je favoriete drank, of shake. Meng totdat het poeder is opgelost. Neem één dosering per dag.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot.

Micronised Creatine van Optimum Nutrition kopen

Dit supplement is bij meerdere webshops te koop. In een pot zit 317 gram poeder. Per dosering neem je 3,6 gram. Zo heb je met één pot 88 doseringen. Creatine monohydraat zelf is smakeloos, en verder is er aan dit product geen smaakt toegevoegd.

Micronised Creatine is te koop bij:

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

Micronised Creatine van Optimum Nutrition review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend