Pure Whey Isolate 97 van Bulk Powders

Pure whey isolate 97 - Bulk PowdersPure Whey Isolate 97 van Bulk Powders is eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. Pure Whey Isolate is een zeer zuiver eiwitpoeder, met een eiwitgehalte van 97%. Alle eiwitten in dit product zijn whey isolaat. Whey is een eiwitbron die wordt gewonnen uit melk, en heeft een hoge biologische waarde. Het lichaam kan deze eiwitten dus goed opnemen en gebruiken.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig om spiermassa op te bouwen. Door eiwitshakes te drinken krijg je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnen.

Pure Whey Isolate 97 kopen:

bulk.com Bulk.com €23,02 Bekijken
amazon.nl Amazon.nl €320,00 Bekijken
Laatste Amazon prijs-update op 15 januari 2024 11:52 am

Productomschrijving

Bulk Powders omschrijft dit product als volgt:

“Het Pure Whey Isolate 97™ van BULK POWDERS™ is het puurste wei-eiwitpoeder ter wereld. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat het een ongeëvenaarde 97% eiwitten, met 0 g koolhydraten en minder dan 0,1 g vet per portie. Een indrukwekkende 99% van de calorieën zijn afkomstig uit eiwitten: hierdoor is het ideaal voor diegenen die een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet volgen, of voor wie op zoek is naar het wei-eiwitisolaat met de allerhoogste kwaliteit.

Bovendien heeft Pure Whey Isolate 97 een geweldige onderverdeling van voedingsstoffen en bevat het maar liefst 23 g vertakte aminozuren (BCAA) per portie. Het bevat onder andere 12 g leucine: het belangrijkste aminozuur voor spiergroei en eiwitsynthese. Pure Whey Isolate 97 bevat geen lactose, wat het een geweldig alternatief voor wei-eiwitconcentraat maakt.

Pure Whey Isolate 97 is ideaal voor na het sporten: wanneer je hoogwaardige eiwitten en aminozuren nodig hebt voor groei en herstel. Het absorbeert snel omdat het een isolaat is: veel sneller dan andere eiwitbronnen. Pure Whey Isolate 97 bevat geen koolhydraten en is nagenoeg vetvrij. Daardoor is het een ideaal supplement met dieeteiwitten.

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: Niet-gedenatureerd wei-eiwitisolaat 97%.

Allergenen-informatie: Melk.

Voedingswaarden:

100 gram 30 gram (1 scoop)
Energetische waarde 1564 kJ / 374 kcal 470 kJ /112 kcal
Eiwitten 97,6 29,3
Koolhydraten 0,0 0,0
  waarvan suikers   0,0   0,0
Vet 0,3 0,09
  waarvan verzadigd   0,2   0,06

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Bulk Powders): Mix 1 lepel (ca. 30 g) met 200 ml water. Neem 1-3 porties per dag afhankelijk van je eigen eiwitbehoeften.
Pure Whey Isolate 97™ wordt snel geabsorbeerd waardoor het optimale tijdstip om het te gebruiken is wanneer je snel eiwitten nodig hebt. Dit is onder andere direct bij het wakker worden voor het ontbijt en meteen na het sporten. Na de training nemen veel sporters een dubbele portie (60 g), omdat het uitgeputte lichaam een grotere hoeveelheid eiwitten kan verwerken.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

Pure Whey Isolate 97 kopen

Pure Whey Isolate 97 is een product van Bulk Powders, en te bestellen op BulkPowders.nl. Pure Whey Isolate 97 is te koop in verpakkingen van  500 gram, 1 kg, 2.5 kg en 5 kg. De grotere verpakkingen zijn relatief goedkoper.

Om dit poeder zo puur mogelijk te houden zijn er geen smaakstoffen toegevoegd. Dit poeder is dus alleen te bestellen als naturel.

Bekijk hieronder de huidige prijs van dit product  (2.5 kg zak) bij alle aanbieders:

bulk.com Bulk.com €23,02 Bekijken
amazon.nl Amazon.nl €320,00 Bekijken
Laatste Amazon prijs-update op 15 januari 2024 11:52 am

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Pure Whey Isolate 97 reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend