Puur Whey van Body en Fitshop (Whey Pure)

Whey Pure / Puur whey Body en Fitshop Puur whey van Body en Fitshop is een eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. Puur whey bevat whey concentraat als eiwitbron. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde.

Doe je aan krachttraining, dan heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

Puur whey kopen:

Bodyenfitshop.nl € 24,90 / 2000 gram Bekijken

Productbeschrijving

Body-en fitshop omschrijft dit product als volgt:

“Puur Whey bevat van nature 82% eiwit. Puur Whey bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan bcaa. Puur Whey is de hoogste kwaliteit ongedenatureerde Whey verkrijgbaar. Vrij van toevoegingen. Puur Whey!

Puur Whey is de juiste keuze voor mensen die gaan voor de hoogste kwaliteit zuivere en ongedenatureerde whey. Puur Whey bevat per serving maar liefst 23 gram hoogwaardige whey proteïne, 3,8 gram glutamine, 5.2 gram BCAA's en een absoluut minimum aan vet en koolhydraten.

Kenmerken Puur Whey:

  • 100% Puur Whey
  • Bevat van nature 82% eiwit
  • Vrij van toevoegingen
  • Uitzonderlijk hoog BCAA gehalte
  • Hoogste kwaliteit ongedenatureerde Whey
  • Eiwitten, voor herstel van spieren na training
  • Eiwit stimuleert vetvrije spiermassa

De Whey wordt geproduceerd onder lage druk en lage temperatuur door gebruik te maken van ultra filtratie. De Whey is ongedenatureerd d.w.z. niet beschadigd en dus maximaal werkzaam. De oplosbaarheid is exceptioneel goed en de smaak neutraal.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: Geïnstatiseerd wei-eiwit concentraat (melk en soja).

Allergenen-informatie: Bevat melk (lactose) en soja).

Voedingswaarden:

100 gram 28 gram
Energetische waarde 1742 kJ / 416 kcal 488 kJ / 116 kcal
Eiwitten 82,0 gram 23,0
Koolhydraten 5,0 1,4
waarvan suikers 5,0 1,4
Vet 7,5 2,1
waarvan verzadigd 2,5 0,7
Vezels 0 0
Zout 0,37 0,10

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Body-en fitshop): Mix 1 maatschep Whey Pure met 250 ml water. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1-3 shakes per dag.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

Puur whey kopen

Puur whey is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. Puur whey is beschikbaar in potten van 2000 gram. Puur whey heeft geen toegevoegde smaak.

Bodyenfitshop.nl € 24,90 / 2000 gram Bekijken

Body en Fitshop heeft vaak aanbiedingen en kortingsacties. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Puur whey reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend