Roid Rage – Pre-workout van XXL Nutrition

xxl nutrition roid rage pre-workoutRoid Rage is een pre-workout booster van XXL Nutrition. Een Pre Workout neem je voordat je gaat trainen, om een boost in energie te krijgen. Dit kan je nodig hebben als je een extra zware training op de planning hebt staan, of als je voordat je gaat trainen weinig energie hebt.

Naast cafeïne voor energie, zit er in Roid Rage Arginine Nitraat en L-Norvaline (stikstofboosters), Trimethylglycine, Glycerol Monostearate, en Dendrobium. Er zit in Roid rage geen creatine en beta-alanine.

XXL Nutrition Roid Rage kopen:

XXLnutrition.com €29,95 / 210 gram Bekijken

Productomschrijving

XXL Nutrition omschrijft dit product als volgt:

Feel the Rage!

In een tijd waarin pre-workouts nagenoeg identiek zijn qua samenstelling en effect, beukt Roid Rage ze allemaal opzij met een compleet nieuwe formule. Dit is zonder twijfel de meest krachtige pre-workout van dit moment. Pas nadat je Roid Rage hebt gebruikt voel je welke verpletterende energie, kracht, pomp en motivatie je al die jaren hebt gemist!

Voordelen Roid Rage

  • Geeft een enorme energie over langere tijd
  • Ultramoderne pre-workout formule – je voelt dat het anders is
  • Stijging groeihormoon tot wel 17%, voor snel meer spiermassa
  • Keiharde pomp – tot 61% meer NO in de spieren dan traditionele pre-workouts
  • Voel je onverslaanbaar
  • Til gewichten waar je eerst niet eens naar durfde te kijken
  • Alle vermoeidheid glijdt van je af
  • Enorme toename motivatie
  • Geen nare crash achteraf
  • Doet zijn naam eer aan!

Wij introduceren: de pre-workout van de toekomst

Waarom zou je genoegen nemen met een pre-workout die al halverwege je training is uitgewerkt? Het is na tien jaar stilstand tijd voor de next level!

Roid Rage gaat door waar andere pre-workouts ophouden. De energieboost en trainingslust die Roid Rage in je losmaakt is niet alleen heftiger dan welke andere pre-workout dan ook, maar ook langer merkbaar.

Het geheim van Roid Rage zit ‘m in de wijze waarop de ingrediënten samenwerken en zo het totaalresultaat versterken. Dit is de eerste echt intelligente pre-workout. We hebben stoffen toegevoegd die je lichaam voorbereiden voor de stimulerende werking van Roid Rage, zodat de boost in kracht, energie en focus veel langer aanblijft, op volle intensiteit.

Weet waar je aan begint, want na Roid Rage wil je beslist niet meer terug naar de oude pre-workouts die je gewend was.
Roid Rage is namelijk niet de zoveelste pre-workout met wat extra filleringrediënten, maar een compleet nieuw product. Sinds DMAA in de ban is geraakt is dit de 1e booster die vergelijkbaar is met de boosters die deze stof bevatten.

Roid Rage perst alle nieuwe kennis over wat écht werkt in één ultiem pre-workout product. Al vanaf je eerste scoop merk je dat deze pre-workout geen gelijke kent. Je energie, motivatie, pomp en kracht exploderen. En dat niet voor een paar minuten, maar je hele training lang. Zelfs op weg naar huis wil je nog doorknallen!

Een compleet nieuwe kijk op pre-workouts

Eén blik in de ingrediëntenlijst en je ziet gelijk dat dit een gloednieuwe pre-workout is. De formule is gebaseerd op tientallen wetenschappelijke studies en langdurig testen voor de optimale hoeveelheden. Geen filler, maar uitsluitend bewezen stoffen ontwikkeld met de modernste technologieën.

Door de vele gloednieuwe ingrediënten is de werking met geen enkele andere pre-workout te vergelijken. Dit wil je als serieuze krachtsporter gewoon zelf ervaren.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Ingrediënten: Maltodextrine, trimethylglycine nitraat, arginine nitraat, glycerol monostearaat, Chinese witte thee extract, dendrobium, theobromine, cafeïne anhydrous, l-norvaline, rhodiola rosea extract, dicalciumfosfaat, dinatriumfosfaat, di-kalium fosfaat, higenamine, hordenine, vitamine C – 50mg 72% RI, cacao extract, smaakaroma tropisch fruit, zoetstof: sucralose, silicium dioxide.

Allergeneninformatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Volgens het etiket:

Neem 1 maatschep (7 gram) met 200 ml water 30 – 45 minuten voor de training. Neem nooit meer dan 1 maatschep per dag. Waarschuwing: WADA gecontroleerde atleten worden geadviseerd dit product niet te gebruiken.

XXL Nutrition Roid Rage kopen

Roid Rage is een product van XXL nutrition, en is daarom alleen op XXLnutrition.com te koop. In een pot zit 210 gram, genoeg voor 30 scoops van 7 gram. Dit supplement is in één smaak beschikbaar: tropical fruit.

XXLnutrition.com €29,95 / 210 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

XXL Nutrition Roid Rage review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevorderding van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend