Shatter SX-7 pre-workout van Muscletech

shatter sx7 van muscletech kopenShatter SX-7 is een pre-workout supplement van het merk Muscletech. Pre Workout boosters zijn supplementen die je neemt voordat je gaat trainen, met de bedoeling je een boost in energie te geven. Dit kan je nodig hebben als je een extra zware training op de planning hebt staan, of als je voordat je gaat trainen je weinig energiek voelt.

Er zitten 7 stoffen in die voor het effect zouden moeten zorgen. Net als bij de meeste preworkouts wordt er gebruik gemaakt van  cafeïne en beta-alanine. Daarnaast zit er Peak ATP in (adenosinetrifosfaat). ATP is een drager van chemische energie, en daarmee een energiebron voor de spieren. Hoewel het ingenomen ATP niet rechtstreekst opgenomen kan worden in de spieren, wijst recent onderzoek uit dat supplementeren met ATP vermoeiing van de spieren tegen gaat, waardoor je meer zware sets kunt maken (bron). Het werkingsmechanisme hierachter is nog niet bekend.

De overige vier ingrediënten zijn myristica fragrans, ecklonia cava, ocimum tenuiflorum (holy basil), en aframomum melegueta (grains of paradise). De werking van deze laatste vier ingrediënten als pre-workout is onduidelijk, en zal waarschijnlijk een minder grote rol spelen dan de cafeïne, beta-alanine en ATP. Shatter SX-7 bevat geen creatine.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

XXLnutrition.com €29,90 / 180 gram Bekijken

Productomschrijving

Muscletech omschrijft dit product als volgt:

“Shatter SX-7 is een keiharde pre-workout met de nieuwste “cutting edge” ingredienten. SX bevat o.a. Myristica frangans, lotus seed extract, holy basil en het extreme Peak ATP (adenosine 5′-triphosphate disodium)! #Shatter SX-7 is de pre-workout die je laat schrikken! Beestachtig hard, scherp en energiek! Hardcore! Doorbreek nu samen met #Shatter SX-7 al je persoonlijke records en plateau's.”

(vertaling van http://international.muscletech.com/products/sx-7/shatter-sx-7/)

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket (smaak Fruit Punch Blast):

Werkzame stoffen per maatschep (6 gram):

Prestatie mix 1400 mg
Beta-alanine (CarnoSyn™) 1200 mg
Adenosine 5′ trisfosfaat dinatrium 200 mg
Energie mix 340 mg
Cafeïne watervrij 160 mg
Nootmuskaat zaad extract (Myristica fragans) 100 mg
Heilige lotus zaad extract (Nelumbo nucifera) 40 mg
Heilige basilicum extract (Ocimum tenuiflorum) 20 mg
Korrels van het paradijs zaad poeder (afromumum meleueta) 20 mg

Overige Ingrediënten: natuurlijke en kunstmatige aroma's, voedingszuren: citroenzuur, appelzuur, kleurstof: bietenrood, antiklontermiddel: calciumsilicaat, zoetstoffen: acesulfaam-K, sucralose

Allergeneninformatie: kan sporen bevatten van ei, vis, melk, pinda's, schaaldieren, soja, noten en gluten.

Gebruik en dosering

Volgens het etiket:

Mix 2 maatscheppen (scoops) met 450 ml water. Neem de dosering 30-45 minuten voor de training. Neem nooit meer dan 2 maatscheppen binnen 24 uur. Drink minimaal 10 glazen water per dag bij gebruik van dit product.

Shatter SX-7 kopen

Shatter SX-7 wordt verkocht bij meerdere online shops in Nederland. In een pot zit 180 gram, genoeg voor 30 maatscheppen. Je kunt kiezen uit de smaken: fuit punch, sinaasappel, pink lemonade, aardbei, en watermeloen.

XXLnutrition.com €29,90 / 180 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl €29,90 / 180 gram Bekijken
Bodylab.nl €29,90 / 180 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

Shatter SX-7 review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevorderding van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend