Stacker 2 – 100% Whey Protein eiwitshake

stacker-2-100-whey-eiwitshake-200x200Stacker 2 – 100% whey protein is een eiwitpoeder voor het maken van eiwitshakes. Dit eiwitpoeder van het merk Stacker 2 bevat 100% whey eiwit, in twee verschillende vormen; whey concentraat en whey isolaat.

Per 100 gram poeder bevat Stacker 2 100% whey protein 79 gram eiwit. Eiwitten uit whey hebben een hoge biologische waarde; her lichaam kan ze goed opnemen en gebruiken.

Een hoge eiwitinname is bij krachttraining nodig om spiermassa op te bouwen. Door eiwitshakes te drinken kun je snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten innemen.

Stacker 2 100% Whey Protein kopen:

Productomschrijving

Stacker2 omschrijft dit product als volgt:

“Er is keus uit honderden proteïnes, elk met een andere samenstelling. Maar er kan er maar één de beste zijn. STACKER-2 100% WHEY.

Waar wil jij voor gaan? Wat is jouw doel? Als je doel is om spieren in plaats van vet op te bouwen, waarom zou je dan kiezen voor laaggedoseerde proteïnes die voor 40% uit koolhydraten bestaan? Wat je nodig hebt, is een product dat voor 100% aansluit bij jouw doelstelling. Wat je nodig hebt is 100% WHEY.

De voordelen van 100% WHEY:

  • Dé basis voor optimale spiergroei
  • Bevat enkel whey met de hoogste biologische waarde
  • Vermindert ongewenst katabolisme
  • Is suiker- en aspartaamvrij
  • Lost volledig op, geen klonten
  • Drinkt weg als een smakelijke (romige) shake

STACKER-2 100% WHEY is het perfecte proteïnesupplement als basis voor trainings- en herstelprogramma’s. Een onmisbaar ingrediënt om snel flinke spieren mee op te bouwen.

100% WHEY is gemaakt voor krachtsporters, maar ook in andere takken van sport wint het aan populariteit. Iedereen met een hogere proteïnebehoefte heeft er baat bij. Tijdens perioden van herstel na fysieke inspanning, of als eiwitaanvulling op een vegetarisch dieet. 100% WHEY is zelfs binnen een afslankprogramma te gebruiken als gezonde maaltijdvervanger!

Smaakt naar meer!
STACKER-2 100% WHEY is verkrijgbaar in vier fantastische smaken: aardbei, vanille, banaan en chocola. Stuk voor stuk al even 100% volledig vrij van dikmakende suikers en slechte vetten. Kleine waarschuwing: één keer proeven en je bent verkocht.

Ongekend hoge voedingswaarde
Wie op labels kijkt, ziet dat de meeste populaire proteïnes een hoog percentage koolhydraten bevatten. Laat je niet voor de gek houden. Als je proteïne voor een vetvrije spiermassa zoekt, en geen weight gainer, dan lees je op het label van 100% WHEY precies wat je zoekt.

Beste kwaliteit eiwitten
100% WHEY bestaat voor 80% uit eiwitten. Van de beste kwaliteit, want in 100% WHEY zijn de bioactieve eigenschappen van whey intact gebleven. Hierdoor stijgen de lichaamswaarden aan groeifactoren (IGF-1, TGF-ß1, en TGF-ß2) en profiteer je extra van de positieve eigenschappen van fosfolipiden, immunoglobuline en lactoferrine.

Iedere dosering van 30 gram bevat 24 gram hoogwaardige proteïne. Dit bestaat voor maar liefst 45% uit essentiële aminozuren (EAA’s). En dat is pas het begin. Wat te denken van 5,4 gram aan BCAA’s per dosering en 4 gram aan Glutamine? Zulke waarden vind je alleen bij een hoogwaardig product als 100% WHEY!

Met melk of water
100% WHEY is een ‘instantized’ product en mixt dus gemakkelijk in iedere vloeistof. Een shake smaakt het lekkerst met 300 ml melk, maar 100% WHEY is ook heerlijk met 200 ml koud water.

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het label:

Ingredienten : Wei proteïne (wei proteïne concentraat, wei proteïne isolaat, wei peptides), emulgator (lecithine [E 322]), smaakstoffen, kleurstof, zoetstoffen (acesulfaam-K [E 950], sucralose [E955]), anti-klontermiddel (tri calciumfosfaat [E 341]).

Allergenen-informatie: Dit product bevat melk en soja. (allergisch voor lactose? Bekijk dan eens de beste lactosevrije eiwitshakes)

Voedingswaarden:

100 gram 30 gram (1 shake)
Energetische waarde 1628 KJ /390 kcal 435 KJ/ 103 kcal
Eiwitten 79 gram 24
Koolhydraten 9 3
  waarvan suikers   7   2
Vet 4 1
  waarvan verzadigd   1   0
Vezels
Zout 0,2 0,06

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik:

Mix of shake 1 maatschep 100% Whey (circa 30 gram) met 300 ml melk (aanbevolen), fruit sap, of water. Bij zwaardere trainingsactiviteit tot 4 schepjes (120 gram) per dag innemen.

Bijwerkingen/waarschuwingen:

Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de allergenen (melk en soja). Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

100% Whey van Stacker 2 kopen

100% whey protein wordt verkocht bij meerdere online shops in Nederland. Zie onderstaande tabel om de prijzen te vergelijken, en de goedkoopste optie te vinden. Er zijn drie verschillende verpakkingsmaten waarin dit eiwitpoeder wordt verkocht: 450 gram, 900 gram, en 2000 gram. Met de aanbevolen dosering van 30 gram, is dat voldoende voor 15, 30 of 66 eiwitshakes. De grotere verpakkingen zijn relatief goedkoper.

Stacker 2 – 100% whey is verkrijgbaar in zes verschillende smaken; chocolade, vanille, aardbei, cookies&cream, banaan, stracciatella, en chocolade-hazelnoot.

Stacker 2 – 100% whey protein kopen:

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

100% Whey van Stacker2 reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe smaakt het? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend