Stacker 2 6th Gear Creatine Complex

Stacker 2 creatine complex kopen

Sixth Gear Creatine Complex van Stacker 2 is een creatinesupplement dat zes verschillende soorten creatines bevat. De zes verschillende creatinebindingen die worden gebruikt in dit supplement zijn: creatine monohydraatcreatine ethyl ester, creatine alpha keto gluteraat, creatine anhydrous, creatine HCA, en creatine pyruvaat.

Creatine wordt in de cellen als energiedrager gebruikt, en voornamelijk bij korte krachtinspanningen in spiercellen gebruikt om energie te leveren. Met een grotere concentratie creatine in de spiercellen kan creatine langer z'n functie uitvoeren. De concentratie creatine in de spiercellen is te verhogen door te supplementeren met creatine. In supplementen zit creatine gebonden aan een ‘drager'. In dit supplement worden er dus 6 verschillende dragers gebruikt. In het lichaam wordt de creatine losgekoppeld van de drager en in de spiercellen opgenomen.

De ‘ouderwetse', meest gebruikte vorm van creatine is creatine monohydraat. Tot nu toe is er nog te weinig bewijs dat andere bindingen effectiever zijn dan creatine monohydraat. Wel zijn deze in ieder geval veilig voor gebruik, en te gebruiken als creatinesupplement.

Behalve creatine zit er in dit product Beta-alanine en een aantal NO-boosters.

Ook is er fructose en dextrose toegevoegd, met de bedoeling de opname van creatine en beta-alanine te verhogen.

Stacker 2 6th Gear Creatine kopen (laagste prijs):

Productomschrijving

Productomschrijving volgens Stacker 2 Europe (bron):

“Creatine monohydraat was een doorbraak in de supplementenwereld. Perfect voor krachttraining in een hogere versnelling. Al snel kwamen de tweede en derde generatie creatines, met veresterde creatines die nog beter en nog sneller werkten. En net toen iedereen dacht dat de top bereikt was… geeft STACKER-2 plankgas met 6TH GEAR CREATINE COMPLEX!

Met dit product knal je harder dan hard uit de startblokken! Wedden dat wanneer je eenmaal 6TH GEAR CREATINE COMPLEX gebruikt hebt, je nooit meer genoegen neemt met minder? Dit is de absolute top in het creatinesegment. Dit is letterlijk trainen in de 6e versnelling!

  • Gepatenteerd zesvoudig creatine complex
  • Unieke combinatie met alpha liponzuur en beta-alanine
  • Optimale insulinegevoeligheid en opname
  • Resultaat vanaf de eerste dosering
  • Extreme toename van spiermassa en spierkracht

Creatine 2.0
Veel creatineproducten bevatten één werkzaam ingrediënt: de creatine (al dan niet veresterd). Prima, maar wat heb je er nu écht aan als krachtsporter? Oké, je krijgt wat extra kracht, maar daar is ook alles mee gezegd. Creatine kan Zo Veel Meer als het op de juiste manier wordt toegediend. Als je het versterkt met soortgelijke stoffen en als je de insulinepiek optimaliseert. Op al die punten laten ouderwetse creatineproducten het afweten, en blijf jij de baas met 6TH GEAR CREATINE COMPLEX.

Wanneer je echt resultaat wilt, moet je kijken naar het grotere geheel. Dat doet STACKER-2. En daarom werkt 6TH GEAR CREATINE COMPLEX zo veel beter.

Zes vormen van creatine!
STACKER-2 gebruikt niet 1, maar 6 vormen van creatine! Aangevuld met een farmaceutische versie van beta-alanine zorgt dit voor een flinke carnosinebuffer. Koolhydraten versnellen de algehele absorptie en Alpha liponzuur zorgt voor de noodzakelijke insulinepiek. Zodoende knalt je lichaam de creatine en het glycogeen rechtstreeks in de spiercel. En daardoor bereik je met 6TH GEAR CREATINE COMPLEX zulke waanzinnige resultaten.

Unieke werking
Onderzoek heeft aangetoond dat 6TH GEAR CREATINE COMPLEX de meest krachtige creatines bevat. En: geen enkel ander product bevat alle zes vormen van creatine gecombineerd. Iedere serving levert je 6.000 mg superieure creatine. Dat zorgt voor de unieke werking van 6TH GEAR CREATINE COMPLEX. Onomstotelijk bewezen.

Superstacker
Door creatine te stacken met beta-alanine wordt het pas een superproduct. Beta-alanine is een precursor van carnosine. Carnosine neutraliseert verzuring in de spier. Hoe meer carnosine, hoe later de verzuring optreedt, des te langer je dus zware gewichten kunt tillen. Iedere serving 6TH GEAR CREATINE COMPLEX bevat voldoende beta-alanine om de hoeveelheid carnosine in de spieren tot wel 80% (!) te verhogen.

Alpha liponzuur
Na toediening van creatine en beta-alanine, gaat het ook om de opname in je spieren. Om 8.000 mg aan creatine en beta-alanine in de spiercel te pompen maakt STACKER-2 gebruik van de unieke werking van alpha liponzuur. Alpha liponzuur vergroot de insulinegevoeligheid en glycogeenopslag in je lichaam. Oftewel, het optimaliseert de opname van creatine en beta-alanine.

Kies het beste
Overtuig jezelf van de unieke en optimale werking van 6TH GEAR CREATINE COMPLEX. Neem niet langer genoegen met middelmatige supplementen. Kies gewoon voor het beste en meest effectieve creatineproduct dat verkrijgbaar is: STACKER-2 6TH GEAR CREATINE COMPLEX. Voor 6 keer sneller en beter resultaat!

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame stoffen per dosering (57 gram):

6th Gear Creatine Complex™ 6.000 mg
Creatine Monohydraat  
Creatine Ethyl Ester Malate  
Creatine Alphe Keto Gluterate  
Creatine Anhydrous  
Creatine HCA  
Creatine Pyruvaat  
Beta-stack™ 2.000 mg
Beta Alanine  
Alpha Lipoic Acid  
L-leucine  
D-Pinitol  
Double Energy Complex™ 2.460 mg
Taurine (2-Amino-Ethane-Sulfonic-Acid)  
Fructose
Nitric Oxide Enhance™ 1.000 mg
L-Arginine Mono HCl
L-Arginine Alphe Ketoglutarate (AKG)
Tre Calcium Phosphate
Tri Sodium Citrate

Overige Ingrediënten: HPLC dextrose, citroenzuur, calciumsilicaat, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, arabische gom, titanium di-oxide, tri-calciumfosfaat, xanthaam gom, natuurlijke kleur- en smaakstoffen, sucralose, acesulfaam-K

Voedingswaarden:

Onbekend

Allergenen-informatie: Geen allergenen bekend.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Stacker2): Tweemaal per dag gebruiken. Op trainingsdagen neem je 4 maatscheppen opgelost in 400 ml water direct na de training. Op rustdagen ‘s morgens 2 maatscheppen opgelost in 200 ml water en ‘s avonds 2 maatscheppen opgelost in 200 ml water. Voor het beste resultaat minimaal 8 weken gebruiken.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot.

Stacker 2 6th Gear Creatine Complex kopen

Dit product is in Nederland en België te bestellen bij meerdere webshops. Hieronder een overzicht waarin je de prijzen kunt vergelijken. Deze creatine wordt verkocht in potten van 1135 gram (2.5 lbs). Met een dosis van 2 maatscheppen per keer, heb je aan één pot genoeg voor 20 shakes. Er zijn twee verschillende smaken beschikbaar: Lemon en Orange.

Vergelijk hieronder de prijzen van dit supplement (1135 gram) bij verschillende aanbieders:

Stacker 2 6th Gear Creatine Complex reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend