Stacker 2 Hell NO pre workout

stacker-2-hell-NO-pre-workoutHell NO van Stacker 2 is een pre-workout booster met NO-boosters, cafeïne, beta-alanine en creatine. Pre-workout zijn supplementen die je vlak voor je training inneemt. Pre-workouts zijn bedoeld om je een energieboost te geven, trainingsprestatie te verbeteren, en om te zorgen voor meer pomp/doorbloeding van de spieren.

In dit supplement zit 210 mg cafeïne om te zorgen voor een energieboost. Voor het verbeteren van trainingsprestatie, zit er beta-alanine in voor het verbeteren van spieruithoudingsvermogen. Daarnaast zit er creatine in, wat zorgt voor meer energietoevoer aan de spieren bij zware krachtinspanningen. NO-boosters zorgen voor betere doorbloeding van de spieren, waardoor je een betere ‘pomp' in de spieren krijgt bij het trainen. Ook bevat Hell NO een aantal vitamines, voornamelijk B-vitamines.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

Bodylab.nl € 29,90 / 908 gram Bekijken

Productomschrijving

Productbeschrijving volgens Stacker2:

“Ontdek de sterkste en meest effectieve N.O.-formule ter wereld. STACKER-2 HELL N.O. geeft verzuring geen kans en is sterker dan pijn. HELL N.O. is niet voor niets het meest gewilde en heftigste Pre-Workout-product ter wereld! Zeg ook JA tegen HELL N.O. en breek moeiteloos door fysieke en mentale barrières.

De voordelen van HELL N.O.

  • Heftigste Pre-Workout-product dat er bestaat
  • Vermindert verzuring, vermindert pijn
  • Extreme toename van de vasculaire pomp
  • Keiharde resultaten vanaf de eerste training
  • Doorbreekt mentale barrières

To the limit
Je traint als een gek in de sportschool. Je wilt tot het uiterste. Wanneer je vrienden naar huis gaan, start jij nog een laatste setje met maximaal gewicht. Jij hebt tenminste doorzettingsvermogen en pure wilskracht. Die gewichten moeten omhoog! Langer. Zwaarder. Heftiger.

Hell yeah!
Maar ook jij komt eens op een punt dat je blokkeert. Een mentale barrière. Een nog zwaardere fysieke inspanning lijkt onmogelijk. Dan heb je iets nodig om je over die grens te trekken. Want stoppen? HELL N.O.! HELL N.O. sleurt je moeiteloos over de drempel. Met HELL N.O maak je die extra meters. Bij iedere training verleg je je grens. Wedden dat HELL N.O. je favoriete sparringpartner wordt?

Hoe werkt HELL N.O.
HELL N.O. is meer dan een aanvulling op je training; het vormt de basis van je training. Een basis om met sprongen vooruit te gaan. HELL N.O. geeft je spieren een shot met groeibevorderende stoffen (zoals stikstof) en een dosis extra energie, kortom: alles wat je spieren nodig hebben. Met HELL N.O. knal je daarom makkelijk door. Iedere training ga je dieper.

Wat voel je?

Binnen 15 minuten na inname
De eerste ingrediënten beginnen te werken. Je voelt tintelingen over je lichaam. Je krijgt enorme zin om te trainen. Je voelt dat deze training anders wordt.

Een half uur na inname
De eerste oefeningen. Je merkt direct dat de warming-up vreemd aanvoelt. Je wilt het liefst direct aan de zware halters, met de allerzwaarste gewichten. Je zelfvertrouwen neemt toe.

Na een uur
Dit is het HELL N.O-gevoel. Dit is wat HELL N.O. zo populair maakt. Je twijfelt niet, je weet het zeker: die ene set, dat gewicht, dat gaat lukken. Je traint met een ongekend intense focus. Pijn houdt je niet langer tegen. Je breekt nu keer op keer door die grens.

Na de training
Dit was een superervaring. Je voelt je sterker dan ooit tevoren. Je kijkt in de spiegel en je ziet keihard opgezwollen spieren, de aders op je armen zijn zichtbaar. Dit is waar je zo lang voor gewerkt hebt. Zo ziet een topprestatie eruit, en je weet dat de volgende training nog beter wordt.

Geef je lijf wat het verdient. Zeg HELL N.O. tegen verzuring en pijn. En ga voor keiharde spieren, een monsterlijke pomp, pure energie, focus en concentratie.

Verbeterde smaak
HELL N.O. is nu ook superlekker door de verbeterde smaakformule. Verkrijgbaar in twee frisse smaken: lemon en fruit. Proef het zelf. Dit is een hele lekkere Stacker!

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Samenstelling 2 maatscheppen (30 gram)
Hell NO matrix 16318 mg
Creatine matrix 6510 mg
Creatine monohydraat
Creatine ethyl ester
Nitro mix 4680 mg
L-arginine alpha keto gluteraat
Beta alanine
Vrije form L-arginine
Xtra energie mix 2656 mg 
Taurine
Cafeïne watervrij 210 mg
Appelzuur
Glucoronolactone
L-tyrosine
Fructose
Maltodextrine
Elektrolyt plus mix 2247 mg
Siliciumdioxide
Calcium (tricalciumfosfaat) 240 mg – 30%
Magnesium (magnesiumoxide) 100 mg – 27%
Stacker vitamine complex 225 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 180 mg – 225%
Vitamine B3 (nicotinamide) 36 mg – 225%
Vitamine B6 (pyridoxine HCL) 4,2 μg – 300%
Vitamine B9 (foliumzuur) 400 μg – 200%
Vitamine B12 (cyanocobalamin) 3 μg

Overige Ingrediënten: Citric Acid, Calcium Silicate, Natural and Artificial Flavors, Modified Food Starch, Gum Arabic, Titanium Dioxide, Tricalcium Phophate, Xanthan Gum, Natural Colouring, ASK-Sucralose.

Allergeneninformatie: Geen allergenen bekend

Aanvullende informatie: Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijI zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit product bevat beta alanine. Sommige personen kunnen hierdoor een tijdelijke tinteling voelen. Raadpleeg je arts voorafgaand aan gebruik als je medicijnen gebruikt of een medische aandoening hebt.

Bijwerkingen/waarschuwingen:
Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Een dagdosering bevat 360 mg cafeïne. Reduceer het gebruik van andere producten die cafeïne bevatten. Een inname van teveel cafeIne kan leiden tot ongewenste bijwerkingen.

Gebruik en dosering

Volgens Stacker2:

Neem 30-45 minuten voor de training 1 dosering Hell N.O. door 30 gram poeder (1 maatschep) op te lossen in circa 150 ml water. Varieer de hoeveelheid water totdat het drankje het beste smaakt in jouw beleving. Drink op een zo nuchter mogelijke maag, dus zeker 2 uur na een maaltijd of 1 uur na een proteineshake. Neem niet meer dan 1 dosering per 6 uur en niet meer dan 3 doseringen per etmaal.

Stacker 2 Hell NO kopen

Stacker 2 is te koop bij meerdere Nederlandse webshops. Zie onderstaande tabel voor het prijsoverzicht. In een pot zit 908 gram poeder (2lbs). Met een dosering van 30 gram kun je dus 30 pre workout shakes maken. Stacker2 Hell NO is beschikbaar in twee smaken: Fruit punch en Lemon.

Bodylab.nl € 29,90 / 908 gram Bekijken
Bodystore.nl € 34,90 / 908 gram Bekijken
Bol.com € 34,90 / 908 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl € 39,90 / 908 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

Stacker 2 Hell NO review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevorderding van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het ons hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend