Sterrenstof Pre Workout

Sterrenstof Pre WorkoutSterrenstof pre-workout is een pre-workout supplement van Sterrenstof. Pre Workout boosters zijn supplementen die je neemt voordat je gaat trainen, met de bedoeling je een boost in energie te geven. Dit kan je nodig hebben als je een extra zware training op de planning hebt staan, of als je voordat je gaat trainen je weinig energiek voelt.

Net als bij de meeste preworkouts, wordt er bij Sterrenstof Pre Workout gebruik gemaakt van de ingrediënten cafeïne en beta-alanine. Cafeïne is de meest gebruikte stimulant die er bestaat, en heeft naast het mentale voordeel ook een positieve invloed op het uitvoeren van krachtinspanningen. Beta-alanine gaat verzuring tegen, en zorgt daarmee voor een betere krachtuithoudingsvermogen.

Daarnaast zit er L-citrulline malaat in deze pre-workout. Citrulline wordt in het lichaam omgezet tot Arginine, een stof die zorgt voor het verwijden van de bloedvaten. Dit zou moeten zorgen voor meer zuurstoftoevoer en meer ‘pomp' in de spieren.

Dit supplement kopen voor de laagste prijs:

Productomschrijving

Sterrenstof omschrijft dit product als volgt:

“Haal het maximale uit je training met de buitenaards goede Pre-Workout van Sterrenstof!
Ben jij ook na werk of school ook altijd ’te moe’ om nog te gaan sporten? Wij snappen je als geen ander, daarom hebben wij de unieke Pre-Workout ontwikkelt waardoor je een boost ervaart als nooit tevoren!

Voordelen van Sterrenstof Pre-Workout
✔ Ongekende boost: Tot wel 40% meer energie
✔ Toename uithoudingsvermogen: Behaal het maximaal aantal herhalingen en houd je workout langer vol
✔ Toename focus: Je bent intenser met je workout bezig waardoor je meer resultaat boekt
✔ Stimuleert vetverbranding
✔ Heerlijke smaak: Verfrissend en fruitige smaak

Wat zit er per serving in? (7,5gram)

Cafeïne – 250mg
Cafeïne geeft een oppeppend gevoel en zorgt voor meer energie en focus tijdens je training.

Beta alanine – 1800mg
Beta alanine activeert de aanmaak van carnosine. De werking van carnosine neutraliseert melkzuur. Melkzuur ontstaat wanneer je spieren vaak samenspannen en je intensief traint. Hierdoor neemt je uithoudingsvermogen toe.

L-Citrulline DL-Malate 2:1 – 1700mg
Citrulline helpt bij het herstelproces. Vermoeidheid wordt tegengegaan en het herstel van het lichaam verloopt beter.

L-Tyrosine – 1000mg
L-Tyrosine is een sterk en belangrijk aminozuur. Het helpt bij het verliezen van vet, zorgt voor een betere stemming en het stimuleert de aanmaak van groeihormoon.

Taurine – 750mg
Taurine zorgt voor een betere doorbloeding en vergroot het uithoudingsvermogen.

L-Arginine – 1000mg
De belangrijkste werking van L-Arginine is dat het de bloedvaten verwijdt waardoor je uithoudingsvermogen wordt vergroot.

Wij staan voor kwaliteit!
Sterrenstof streeft ernaar producten te leveren die de meest effectieve, door derden geteste en veilige ingrediënten bevatten.

Na het ervaren van Sterrenstof Pre-Workout wil je nooit meer wat anders! Kies voor de supplementen van Sterrenstof en maak ongekende progressie in de sportschool!”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket (smaak Cherry/Kers):

Samenstelling Per dosering (7.5 gram):
Beta-alanine 1800 mg
L-Citrulline DL-Malate 2:1 1700 mg
L-Tyrosine 1000 mg
L-arginine 1000 mg
Taurine 750 mg
Cafeïne 250 mg

Overige ingrediënten: aroma, vitamine C (ascorbinezuur), natuurlijk aroma, kleurstof: rode biet, zoetstof: sucralose, magnesium (citraat), vitamine d3 (cholecalciferol).

Allergeneninformatie: Geen allergenen bekend.

Gebruik en dosering

Volgens het etiket:

Neem 1 dosering 15 a 30 minuten voor de training. Dagelijkse dosering niet overschrijden. Meng 1 scoop a 7.5 gr met 250 ml water of sap.

Sterrenstof pre-workout kopen

Sterrenstof pre-workout wordt verkocht in potten van 300 gram. Met doseringen van 7.5 gram, heb je aan één pot voldoende voor 40 doseringen. Deze pre-workout is beschikbaar in twee verschillende smaken, namelijk kers en ananas.

Hieronder alle webwinkels waar je dit supplement kunt bestellen, en de huidige prijs.

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

Sterrenstof pre-workout review

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Werkt het goed? Smaakt het goed? Lost het goed op? S Merk je een bevordering van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend