Vitalife All The Whey – Whey Hydrolisaat eiwitshake

vitalife all the whey kopenVitalife All The Whey van het Amerikaanse merk Vitalife is een eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. Vitalife All The Whey bevat whey hydrolisaat als eiwitbron. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

Vitalife All The Whey kopen:

Drogist.nl € 30,75 / 1000 gram Bekijken

Productbeschrijving

Vitalife omschrijft dit product als volgt:

“WIE NEEMT ALL THE WHEY?
Proteïne (=All the Whey) is zeer belangrijk voor diegene die aan bodybuilding en fitness doen en eigenlijk voor alle sporters zijn proteïnes wel belangrijk. Als je vaak en intensief sport neemt je proteïne niveau serieus af. Als je sterker en gespierder wilt worden dan gebruiken bodybuilders extra supplementen zoals glutamine, creatine etc. Proteine helpt, in combinatie met deze supplementen, om spieren sneller te herstellen en sneller te groeien.

Als je wilt afvallen (vet verliezen) is proteïne uitstekend om je bloedsuikerniveau aan te vullen en de afbraak van je spieren tegen te gaan. Als je bloedsuikerniveau in balans is heb je niet de neiging om meer te gaan eten. De meeste sporters kiezen echter All the Whey van VitaLIFE om ervoor te zorgen dat de spiermassa van hun lichaam groeit.

WAAROM ALL THE WHEY?
Het gebruik van een exclusief instantiseringsproces maakt All the Whey eiwit een heel makkelijk te mixen eiwit, en dat zorgt ervoor dat All the Whey gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. All the Whey is de beste proteïne ooit gemaakt met de hoogste biologische waarde. Maak de lekkerste eiwit shake die je ooit hebt geproefd. Dit product bevat geen zoetstof aspartaam.

De voordelen
– zorgt voor snelle spiergroei
– gaat afbraak van spieren tegen tijdens dieet
– wordt snel opgenomen in het lichaam
– zeer makkelijk te mixen
– voortreffelijke smaak”

Ingrediënten en voedingswaarde

Hieronder de ingrediënten en voedingswaarden van Vitalife All The Whey.

Ingrediënten: Eiwithydrolisaat van wei-eiwit, zoetstoffen natriumcyclamaat en natriumsaccarinaat, natuurlijke aroma's. Bevat een bron van fenylalanine.

Allergenen-informatie:

Voedingswaarden:

100 gram 28 gram ( 1 portie)
Energetische waarde 1661 kJ / 392 kcal 325 kJ / 110 kcal
Eiwitten 85,0 23,8
Koolhydraten 4,0 1,12
Vet 4,0 1,12

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Vitalife): Voor de meeste sporters zijn 2 maatscheppen (28g) voldoende. Bodybuilders die serieus meer spiermassa willen hebben en veel calorieën verbranden nemen wel 150g per dag. Het beste is om 2 maatscheppen (ca. 28 g) in 250ml melk te mixen.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

Vitalife All The Whey kopen

Vitalife All The Whey is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie de onderstaande tabel. Vitalife All The Whey is beschikbaar in potten van 1 kg en 2 kg. Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper per hoeveelheid.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende smaken: chocolade, vanille, banaan, en aardbei

Drogist.nl € 30,75 / 1000 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Vitalife All The Whey reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend