Whey Eiwit Isolaat van Perfect Body

Wei eiwit isolaat van perfectbodyWei Eiwit Isolaat van Perfect Body is een eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. Wei Eiwit Isolaat bevat whey isolaat als eiwitbron. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

Wei Eiwit Isolaat kopen:

Productbeschrijving

Perfect Body omschrijft dit product als volgt:

“100% Wei eiwit isolaat in de meest natuurlijke vorm
Wei eiwitten worden veel gebruikt als dagelijkse aanvulling op de eiwit behoefte. Als je op zoekt bent naar het ultieme eiwit dan wordt er altijd gesproken over wei isolaat.

Wei isolaat bevat het hoogst haalbare eiwitpercentage per 100 gram. Na vele verschillende filtratie processen (die veel energie kosten) blijft wei eiwit isolaat over. Wei eiwit isolaat is ontdaan van nagenoeg alle lactose, vet en cholesterol waardoor iemand met een ernstige vorm van lactose intolerantie of een cholesterol dieet volgt dit eiwit wel kan nemen.

Gegarandeerd 100% natuurlijk aminozuurprofiel
Helaas zijn er ook wei-isolaat producten op de markt die een NIET 100% natuurlijk aminozuurprofiel hebben. Dit kan duiden op een eiwit type dat voorzien is van extra goedkope aminozuren. Een test geeft dan 90% eiwit aan, maar het aminozuurprofiel is uit balans. Een natuurlijk aminozuurprofiel is erg belangrijk om de spieren de juiste bouwstoffen te geven om maximaal te kunnen herstellen en groeien!

Waarom kiezen voor Wei Eiwit Isolaat?
Als jij extreem goed op je dagelijkse voeding let, absoluut een minimum aan vet binnen wilt krijgen en zoekt naar een aanvulling op je dagelijkse eiwitbehoefte, dan kom je automatisch uit bij Wei Eiwit Isolaat.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Afhankelijk van de smaak:

Ingrediënten (vanille): wei eiwit isolaat, guargum (verdikkingsmiddel), aroma, soja lecithine, citroenzuur (zuurteregelaar), silicium dioxide (antiklontermiddel), acesulfaam k en surcalose (zoetstoffen).

Ingrediënten (naturel): wei eiwit isolaat, soja lecithine.

Allergenen-informatie: dit product bevat melkeiwit, lactose en soja.

Voedingswaarden:

100 gram
Energetische waarde 1589,1 kJ / 374,2 kcal
Eiwitten 90,4
Koolhydraten 0,9
Vet 1,0

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Perfect Body): Gebruik per shake 20 tot 30 gram poeder met water of melk als aanvulling op uw dagelijkse voeding. Mix het poeder in de verhouding 1:10 met (magere)melk of 1:8 met water.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

PerfectBody Wei Eiwit Isolaat kopen

Wei Eiwit Isolaat is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. Wei Eiwit Isolaat is beschikbaar in potten van 900 gram.

Je kunt kiezen uit twee verschillende smaken: vanille en naturel.

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Wei Eiwit Isolaat reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend