Whey Hydromax – Whey hydrolisaat

whey-hydromax-whey-hydrolisaat-bodystoreWhey Hydromax van Bodystore is een eiwitpoeder voor om eiwitshakes mee te maken. Het soort eiwitten dat er in Whey Hydromax zitten, zijn whey hydrolisaat. Per 100 gram poeder zit er zo'n 69 gram eiwit in. Whey is eiwitbron met een hoge biologische waarde; het lichaam kan het goed opnemen en gebruiken. Whey hydrolisaat zijn korte eiwitketens die snel opgenomen worden.

Om spiermassa op te bouwen heb je eiwitten nodig. Met behulp van eiwitshakes kun je snel en gemakkelijk een veel eiwitten binnenkrijgen.

Whey hydrolisaat van Bodystore kopen:

Niet meer beschikbaar. Bekijk de alternatieven in de supplementen database.

Productomschrijving

Bodystore omschrijft dit product als volgt:

“Whey Hydromax bevat 100% pure whey hydrolisaat, ultra pure en extreem snel opneembare whey eiwit. Whey hydrolisaat is reeds gedeeltelijk verteerd waardoor het sneller opneembaar is en aminozuurketens beter intact blijven. Whey hydrolisaat neemt nog sneller op dan gewone whey en heeft een nog groter potentieel om droge spiermassa op te bouwen. Je voelt en ziet het verschil bijna direct! Je zult merken dat je meer energie krijgt en je spieren veel harder en voller zullen zijn.

Kenmerken Bodystore Whey Hydromax Whey hydrolisaat

– Extreem snel opneembaar
– Rijk aan di- en tri-peptiden
– Positief effect op spiereiwitsynthese
– Grootste spieropbouwend potentieel
– Activeert insuline respons en glycogeen synthese
– Verhoogt opslag glycogeen in spiercellen
– Licht verteerbaar

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten:

Whey hydrolisaat, smaakaroma, sucralose, citroenzuur.

Allergenen-informatie: Bevat melk en lactose.

Voedingswaarden:

  100 gram 12 gram (1 dosering)
Energetische waarde 1499,1 KJ/ 358,3 kcal 179,9 KJ/ 43 kcal
Eiwitten 69 gram 8,28
Koolhydraten 10,5 1,26
Vet 4,2 0,5

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik: Neem 12 gram (0,5 maatschep) Whey Hydromax voor, tijdens en/of na de training. Mengen in 200 ml water of vruchtensap.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Whey Hydromax Whey Hydrolisaat kopen

Whey Hydromax  is een eiwitpoeder van het huismerk van Bodystore. In een pot Whey Hydromax zit 360 gram. Dat is genoeg voor het maken van 30 shakes.

Whey hydrolisaat van Bodystore kopen:

Niet meer beschikbaar. Bekijk de alternatieven in de supplementen database.

Je kunt bij op je eerste bestelling bij Bodystore 5 euro korting krijgen. Zie meer informatie in het artikel ‘Bodystore korting‘. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Whey Hydromax Whey Hydrolisaat reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe smaakt het? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending