Whey Isolaat XP van Body en Fitshop

Whey Isolate XP kopenWhey Isolaat XP van Body en Fitshop is een eiwitpoeder voor het maken van eiwitshakes. Er zit één eiwitbron in dit product: whey isolaat. Whey isolaat is een eiwit gewonnen uit melk, gefilterd tot een zuiver poeder.
Whey is een goede eiwitbron, en heeft een hoge biologische waarde; het lichaam kan het dus goed opnemen en gebruiken.

Bij het doen van krachttraining is een hoge eiwitinname nodig om spiermassa op te bouwen. Het voordeel van eiwitshakes is dat je met het drinken van een shake snel veel eiwitten binnenkrijgt.

Whey isolaat XP kopen:

Productomschrijving

Bodyenfitshop omschrijft dit product als volgt:

“Het zuiverste whey eiwit isolaat

Whey Isolaat XP is zowel voor sporters als voor mensen op een eiwitdieet het ultieme eiwit om te nemen. De hoge biologische waarde en het hoge eiwitgehalte betekent voor sporters gram voor gram meer resultaat. Voor mensen op een low carb- eiwitdieet betekent Whey Isolaat XP de meest zuivere eiwitbron verkrijgbaar.

Whey Isolaat XP is het zuiverste whey isolaat wereldwijd met 94% eiwit

Whey Isolaat XP bevat 94% eiwit op droge stof, slechts 0.4 gram koolhydraten, is suikervrij en vetvrij. Whey Isolaat XP wordt geproduceerd door Europa's grootste zuivelproducent Volac. Whey Isolaat XP wordt via multistage cross flow membrane technology gefilterd d.w.z. op natuurlijke wijze gefilterd onder lage druk en temperatuur. Zo wordt het meest hoogwaardige, ongedenatureerde en zuiverste whey eiwit isolaat ooit verkregen. De natuurlijke structuur en werking van de eiwitten blijft optimaal behouden.

In de Benelux exclusief bij Body & Fit

Europa's grootste zuivelreus Volac staat voor kwaliteit. Net als wij bij Body & Fit. Daarom zijn wij van Body & Fit voor de Benelux exclusief partner in de distributie van Whey Isolaat XP, Volac's meest zuivere eiwit wereldwijd verkrijgbaar. Wij garanderen je in de gehele Benelux een levering binnen 24 uur en de beste klantenservice. Samen bieden Volac en Body & Fit je het beste: het beste product in combinatie met de snelste distributie en de beste klantenservice.

VOORDELEN

 • Het zuiverste whey eiwit isolaat wereldwijd
 • 94% eiwit op droge stof
 • 0.4 gram koolhydraten
 • Suikervrij
 • Vetvrij
 • Op natuurlijke wijze gefilterd onder een lage druk en temperatuur
 • Instant oplosbaarheid”

Ingrediënten en voedingswaarde

De ingrediënten van dit eiwitpoeder verschilt per smaak. Hieronder de ingrediënten en de voedingswaarde van whey isolaat xp in de smaak vanille.

Ingrediënten (smaak banaan):

Geïnstantiseerd wei-eiwit-isolaat (melk en soja), aroma, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), natuurlijke kleurstof (curcumine).

Allergenen-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: melk (lactose) en soja. (allergisch voor lactose? Bekijk de beste lactosevrije eiwitshakes)

Voedingswaarden:

100 gram 28 gram (1 scoop)
Energetische waarde 1537 kJ/ 362 kcal 430 kJ/ 101 kcal
Eiwitten 88,3 gram 24,7
Koolhydraten 1,4 0,4
  waarvan suikers   0,6   0,2
Vet 0,3 0,1
  waarvan verzadigd   0,1   0,0
Vezels 0,2 0,0
Zout 0,49 0,13

Afhankelijk van de smaak kan de voedingswaarde licht afwijken.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik:

Meng 1 maatschep Whey Isolaat XP (28 gram) met 250 ml water. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1-3 shakes per dag.

Bijwerkingen:

Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Whey Isolaat XP kopen

All Day Protein is een product van Body en Fitshop. Dit product is beschikbaar in drie verschillende verpakkingsmaten; 750 gram, 2000 gram, of 4000 gram. Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper per hoeveelheid. Naast de drie standaard verpakkingen, kun je de variety pack kopen, waarbij je 10 samplezakjes krijgt met verschillende smaken.

Er zijn op dit moment vijf verschillende smaken beschikbaar: vanille, banaan, chocolade, aardbei, en smakeloos (naturel).

Vergelijk prijzen van Whey isolaat XP (2000 gram):

Body en fitshop heeft vaak aanbiedingen en kortingsacties. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Whey Isolaat XP reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe smaakt het? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (1 review)

2 gedachten over “Whey Isolaat XP van Body en Fitshop”

 1. Informed Sports

  Op de website van Informed Sports wordt nergens melding gemaakt dat een product van Body&fit door hen zijn gecertificeerd. Dus de Whey Isolaat XP wordt NIET gecontroleerd en is derhalve niet gecertificeerd door Informed Sports!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend