Whey Isolaat XP van Body en Fitshop

Whey Isolate XP kopenWhey Isolaat XP van Body en Fitshop is een eiwitpoeder voor het maken van eiwitshakes. Er zit één eiwitbron in dit product: whey isolaat. Whey isolaat is een eiwit gewonnen uit melk, gefilterd tot een zuiver poeder.
Whey is een goede eiwitbron, en heeft een hoge biologische waarde; het lichaam kan het dus goed opnemen en gebruiken.

Bij het doen van krachttraining is een hoge eiwitinname nodig om spiermassa op te bouwen. Het voordeel van eiwitshakes is dat je met het drinken van een shake snel veel eiwitten binnenkrijgt.

Whey isolaat XP kopen:

Bodyenfitshop.nl €42,90 / 2000 gram Bekijken

Productomschrijving

Bodyenfitshop omschrijft dit product als volgt:

“Whey Isolaat XP is het meest hoogwaardige en pure eiwit. Met maar liefst 94% eiwit op droge stof en een bijna niet meer meetbaar laag gehalte vet en koolhydraten is het Europa’s grootste zuivelreus Volac gelukt om het meest hoogwaardige eiwit ooit te produceren.

Whey Isolaat XP is het zuiverste whey isolaat met het hoogste eiwitgehalte. Whey Isolaat XP bevat 94% eiwit op droge stof, is ultra low carb en vetvrij. Whey Isolaat XP wordt geproduceerd door Europa’s grootste zuivelproducent Volac. Whey Isolaat XP wordt via baanbrekende multistage cross flow membrane technology gefilterd d.w.z. op natuurlijke wijze gefilterd onder een lage druk en -temperatuur. Zo wordt het meest hoogwaardige en pure eiwit ooit verkregen!

Kenmerken Whey Isolaat XP:
– Het meest pure en hoogwaardige eiwit ooit gemaakt
– Zuiverste Whey Isolaat wereldwijd
– 94% eiwit op droge stof
– Per serving: 0 g vet, 0 g carbs, 0g lactose
– Het ultieme eiwitsupplement voor fanatieke sporters en in je eiwitdieet
– Elke batch wordt gekeurd en gecertificeerd door Informed Sports
– In samenwerking met Volac in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij Body & Fit
– Geproduceerd door EU’s grootste zuivelproducent

Whey Isolaat XP is meest pure en hoogwaardige eiwit ooit
Met maar liefst 94% eiwit op droge stof en een bijna niet meer meetbaar laag gehalte vet en koolhydraten is het Europa’s grootste zuivelreus Volac gelukt om het meest zuivere eiwit ooit te produceren. Dit eiwit genaamd Whey Isolaat XP is zowel voor sporters als voor mensen op een eiwitdieet het ultieme eiwit om te nemen. De hoge biologische waarde en ongekend hoge eiwitgehalte betekend voor sporters een nieuwe dimensie in eiwitsupplementatie en resultaat. Voor mensen op een eiwitdieet betekent Whey Isolaat XP de meest zuivere eiwitbron verkrijgbaar.

Ingrediënten en voedingswaarde

De ingrediënten van dit eiwitpoeder verschilt per smaak. Hieronder de ingrediënten en de voedingswaarde van whey isolaat xp in de smaak vanille.

Ingrediënten (smaak banaan):

Geïnstantiseerd wei-eiwit-isolaat (melk en soja), aroma, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), natuurlijke kleurstof (curcumine).

Allergenen-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: melk (lactose) en soja. (allergisch voor lactose? Bekijk de beste lactosevrije eiwitshakes)

Voedingswaarden:

100 gram 28 gram (1 scoop)
Energetische waarde 1537 kJ/ 362 kcal 430 kJ/ 101 kcal
Eiwitten 88,3 gram 24,7
Koolhydraten 1,4 0,4
  waarvan suikers   0,6   0,2
Vet 0,3 0,1
  waarvan verzadigd   0,1   0,0
Vezels 0,2 0,0
Zout 0,49 0,13

Afhankelijk van de smaak kan de voedingswaarde licht afwijken.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik:

Meng 1 maatschep Whey Isolaat XP (28 gram) met 250 ml water. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1-3 shakes per dag.

Bijwerkingen:

Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Whey Isolaat XP kopen

All Day Protein is een product van Body en Fitshop. Dit product is beschikbaar in drie verschillende verpakkingsmaten; 750 gram, 2000 gram, of 4000 gram. Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper per hoeveelheid. Naast de drie standaard verpakkingen, kun je de variety pack kopen, waarbij je 10 samplezakjes krijgt met verschillende smaken.

Er zijn op dit moment vijf verschillende smaken beschikbaar: vanille, banaan, chocolade, aardbei, en smakeloos (naturel).

Whey isolaat XP van Body en Fitshop kopen:

Bodyenfitshop.nl €18,25 / 750 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl €42,90 / 2000 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl €69,90 / 4000 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl €19,16 / 750 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl €45,05 / 2000 gram Bekijken
Bodyenfitshop.nl €72,90 / 4000 gram Bekijken

Body en fitshop heeft vaak aanbiedingen en kortingsacties. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Whey Isolaat XP reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe smaakt het? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending