Growth Matrix van Reflex Nutrition Review

Waarom een post workout?

Een stevige workout is goed voor de mens. Het zorgt ervoor dat men sterker wordt, beter uitziet en het kan zelfs helpen met mentale problemen zoals stress. Kortom, tal van redenen om hard te werken. Het enige dilemma is dat er een zeer kleine hoeveelheid schade wordt verricht aan de spieren na een hele intensieve workout. Niet genoeg om serieuze schade te veroorzaken, maar het is wel vereist dat de verwondingen gerepareerd worden door het lichaam om vervolgens spieren op te kunnen bouwen. Om dit proces te versnellen zijn er after-workout producten ontwikkeld met extra proteïnen om de spiergroei en effecten van trainen te verhogen.

Growth Matrix van Reflex Nutrition

In dit artikel gaan wij het hebben over een specifiek after-workout (ook wel bekend als post-workout of na workout) product hebben, genaamd Growth Matrix van Reflex Nutrition. Wat Growth Matrix zo bijzonder maakt en apart zet van gebruikelijke proteïne bronnen is het feit dat het gehydrolyseerde wei proteïnen bevat. De gehydrolyseerde wei proteïnen is bewerkt met enzymen om de proteïnen in kleinere peptiden en aminozuren. Geen zorgen als u niet volledig begrijpt wat dat betekent. Het resultaat is simpelweg dat uw lichaam de kleine deeltjes sneller kan gebruiken dan de grotere deeltjes. Het is alsof men kleinere happen neemt tijdens het eten. Als resultaat duurt het veel korter om het eten door te kunnen slikken. Hetzelfde principe wordt toegepast bij de Growth Matrix. Als resultaat kan de Growth Matrix vrijwel direct kan beginnen met genezen en uiteindelijk ook sneller geneest.

Om de Growth Matrix te gebruiken zijn er aangewezen instructies op de verpakking. Het wordt aangeraden om 105 gram (pakweg drie ladingen van 60ml) te mengen met 450ml wat in een shaker of mixer. For het beste resultaat is het volgens de verpakking het beste om het direct te drinken na de workout. Het is natuurlijk mogelijk en ook toegestaan om te variëren met de grootte van de portie en de hoeveelheid water. Er moet wel worden aangewezen dat meer of minder poeder gebruiken effect heeft op de hoeveelheid porties die u uit de pot kan halen. Ook is het belangrijk om te weten dat meer of minder water toevoegen ook effect heeft op de smaak van het uiteindelijke drankje.

Om uw gebruik van de proteïnen te verbeteren komt Growth Matrix voor in drie verschillende smaken. Orange & Lemon, Rich Chocolate en Smooth Fruit. U kan deze over het hele internet en hoogstwaarschijnlijk ook bij uw lokale sportwinkel bestellen.

>> Meer informatie over Growth Matrix en bestellen!

 

Plaats een reactie

Send this to a friend