Halterset aanbiedingen – goedkoopste 30mm haltersets

Een halterset bestaat uit 2 of meer halters. Dit kunnen korte halters zijn (dumbbells), een lange halterstang, en andere halterstangen zoals een EZ curlbar. Bij het doen van krachttraining is een halterset onmisbaar.

In dit artikel benoem ik de beste halterset aanbiedingen van dit moment. Hierbij heb ik gezocht naar de goedkoopste haltersets, waarbij je het meeste gewicht krijgt voor het minste geld, zodat je zo goedkoop mogelijk een begin kunt maken met je krachttraining.

Als de prijs de belangrijkste overweging is, dan kom je uit op halters met een schijfopname van 30mm. De goedkoopste halterschijven zijn gemaakt van gevuld kunststof. Deze halterschijven zijn voornamelijk zo goedkoop door het soort materiaal dat wordt gebruikt. Een nadeel van deze schijven is dat de dichtheid van het lager is dan bijvoorbeel gietijzer. Hierdoor zijn de schijven dikker, en passen er minder schijven op een stang dan wanneer je bijvoorbeeld gietijzer zal gebruiken. Als je net begint met krachttraining zal dat nog geen probleem zijn. Pas wanneer je vordert zul je echt zware gewichten nodig hebben om mee te trainen.

Ben je geen beginner meer, dan kan het aan te raden zijn om toch naar kwalitatief beter trainingsmateriaal te kijken, zoals 50mm halterstangen en halterschijven van gietijzer en rubber. In dit artikel ligt de focus echter op de goedkoopste, functionele haltersets voor beginners die thuis willen trainen. Hieronder de drie beste aanbiedingen die ik heb kunnen vinden.

Halterset 70 kg – gripper kunststof halterschijven

Dit is een populaire 30mm halterset die wordt verkocht door Gorillasports. Deze halterset bevat twee dumbbells van 35 cm, en een EZ curlbar van 120 cm lang.

Het totaalgewicht van alle onderdelen in deze set is 70kg. Hiervan is 55 kg van het gewicht halterschijven. Er zitten in deze set 2 schijven van 10 kg, 4 schijven van 5 kg, 4 schijven van 2,5 kg, en 4 schijven van 1,25 kg. Deze halterschijven heten ‘gripper' halterschijven omdat ze een handvat hebben.

De dumbbells en EZ curlbar in deze set maken gebruik van een schroefsluiting. De dumbbells wegen 2 kg per stuk, en de EZ curlbar 11 kg.

Op dit moment is deze halterset in de aanbieding! Normaal betaal je €179,95, maar op dit moment slechts €94,95. Daarmee krijg je op deze set €85 korting. Met 70kg aan totaalgewicht kost deze set je slechts €1,36 per kg. Daarmee is dit verreweg de beste aanbieding op dit moment.

>> Meer informatie en reviews

Halterset 100 kg – gripper kunststof halterschijven

Dit is de meest gekochte halterset bij Gorillasports. De set is erg compleet, en bevat naast een EZ curlbar en twee dumbbells, ook nog een lange, rechte halterstang. Dat geeft je de mogelijkheid om meer oefeningen uit te voeren dan met de bovenstaande 70kg halterset.

Van deze 100 kg halterset bestaat 75 kg uit kunstof halterschijven. Er zitten in deze set 4 schijven van 10 kg, 4 schijven van 5 kg, 4 van 2,5 kg en 4 van 1,25 kg. Het overige gewicht zit in de verschillende halters.

Deze halterset is nu in de aanbieding! Normaal kost deze set €279,95, maar op dit moment slechts €149,95. Dat is dus €130 korting op de normale prijs. Met 100kg aan totaalgewicht kost deze set je slechts €1,50 per kg.

>> Meer informatie en reviews

77 kg kunststof halterset

Deze halterset bestaat uit dezelfde onderdelen als de bovenstaande halterset, maar heeft minder halterschijven. In deze set zitten dus twee dumbbellstangen, een EZ curlbar, en een rechte, lange halterstang. Al deze halters hebben een schijfopname van 30 mm, en maken gebruik van een schroefsluiting. De lange halterstang is belastbaar tot maximaal 250 kg, en de EZ curlbar tot 200 kg. Wil je naarmate je sterker wordt meer gewichten toevoegen, dan kun je dus nog flink uitbreiden.

Ook deze set maakt gebruik van de gripper kunststof halterschijven. Je krijgt 2 schijven van 10 kg, 4 van 5 kg, 4 van 2.5 kg, en 4 van 1,25 kg. Dat is in totaal dus 55kg. Het overige gewicht bestaat uit het gewicht van de verschillende halters.

Op dit moment kost deze set €119,00 bij Fitness-seller. Dat is dus maar €10 meer dan de eerder genoemde 70kg halterset. Het enige verschil met die set, is dat je hier ook de lange, rechte halterstang bij krijgt. Daarmee is je set een stuk completer. Je betaalt bij deze set €1,54 per kg.

>> Meer informatie en reviews

Extra halterschijven

goedkoopste-halterschijvenDe bovenstaande haltersets maken allemaal gebruik van hetzelfde type halterschijven. Wil je zwaarder kunnen trainen, dan kun je meer van dit type halterschijven bijbestellen. Deze schijven worden verkocht bij zowel Gorillasports als Fitness-seller.

Dit is het goedkoopste type halterschijven dat beschikbaar is. De schijven zijn beschikbaar in 1.25 kg, 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, en 15 kg. Alle schijven hebben een duidelijke gewichtsaanduiding en handvaten om ze makkelijk vast te kunnen pakken.

>> Kopen bij Gorillasports

>> Kopen bij Fitness-seller

Plaats een reactie

Send this to a friend