Insane! van Body en Fit review

BF_insaneInsane van Body en Fit is een pre workout. Dit houdt in dat je de shake voor je training inneemt. Deze shake geeft je direct een energieboost. Dit resulteert in meer power en dus meer progressie. Pre workouts zijn er in allerlei soorten en maten. Insane is een echte krachtpatser!

Insane! van Body en Fit is een van de sterkste pre workouts die op dit moment verkrijgbaar is. Volgens de makers is het zelfs gegarandeerd de sterkste formule! Wij geloven dit wel omdat Insane! van Body en Fit een aantal bijzondere ingredienten bevat. Wij hebben Insane! van Body en Fit getest en ja, dit is een hele sterke pre workout. Je voelt het binnen 15 minuten werken. Het zorgt voor een enorme kracht-explosie en volle, harde opgepompte spieren. Dit gevoel komt door de Creatine Nitrate die erin zit. Een sterke creatine die zeer snel effectief is en zorgt voor volle opgepompte spieren.

Insane! van Body en Fit heeft als extra voordeel dat het de eiwit opname vergroot. Zo worden de eiwitten in je lichaam nog beter opgenomen en zijn ze dus nog effectiever voor het herstellen van je spieren. Daarbij komt dat Insane! van Body en Fit ook de aanmaak van je spieren vergroot.

De belangrijkste ingrediënten van Insane zijn Creatine Nitrate, wat dus zorgt voor direct meer power en dikke pomps. Agmatine Sulfaat dit zorgt voorvoor spiermassa en constante pomps. Creatine HCL is de sterkst verkrijgbare creatine op de markt. Creatine HCL wordt volledig opgenomen in de spieren. Beta Alanine voorkomt verzuring in de spieren. Zo kun je je trainingen langer volhouden.

Insane bevat nog vele andere belangrijke ingredienten. Een te lange lijst om op te noemen. Wil je toch meer info en ervaringen over Insane! van Body en Fit dat kan natuurlijk!

>> Meer informatie en bestellen!

 

Plaats een reactie

Send this to a friend