Best Fitness Power Rack – BFPR100

Best Fitness BFPR100 power rack kopenDe BFPR100 is een licht uitgevoerd power rack van Best Fitness, een productlijn van het merk Body-Solid. De BFPR100 is maximaal belastbaar tot 250kg.

Het rack is uitgevoerd met staanders van 50×50 mm. De safety bars en afgleghaken in dit rack zijn ronde stafen. De BFPR100 is compact uitgevoerd; 115 cm diep, 118 cm breed, en 208 cm hoog. Het gewicht van het rack zelf is 53 kg.

In dit power rack zijn de safety bars en afleghaken op 23 verschillende hoogtes in te stellen. De afstand tussen de verschillende hoogtes is ongeveer 7,5 cm (3 inch).

Met dit power rack kun je veilig bankdrukken en squatten. Door de afleghaken op de juiste hoogte in te stellen, kun je bij deze oefeningen de stang gemakkelijk uitpakken. De safety bars zorgen voor veiligheid. Lukt het niet om je herhaling af te maken, dan laat je de stang langzaam zakken tot deze op de safety bars ligt.

Ook kun je pull-ups en chin-ups uitvoeren met de ingebouwde optrekstang. Verder heeft dit power rack geen uitbreidingsmogelijkeden. Er zijn geen dip bars of lat pulldown machine beschikbaar voor dit rack.

De BFPR100 is een redelijk power rack, maar er zijn betere opties. Het Gorillasports power rack is qua specificaties zeer vergelijkbaar met de BFPR, maar veel goedkoper. De PPR200X, een ander power rack van Body-Solid, is ook een beter rack. Dit rack is bijna €100 goedkoper, zwaarder belastbaar, en heeft meer uitbreidingsmogelijkheden.

Best Fitness Power Rack BFPR100 kopen

De Best Fitness BFPR100 is te koop bij meerdere webshops. Zie hieronder het overzicht.

Betersport.nl € 435,00
Fitnessapparaat.nl € 435,00

Zoek je nog meer informatie over power racks, bekijk dan mijn volleidge koopadvies in het artikel ‘power rack kopen‘. Ook kun je power racks vergelijken op specificaties in deze power rack vergelijktabel.

Plaats een reactie

Send this to a friend