Body-Solid GLM84 Pro Lat Machine

Body-Solid-GLM84-Pro-Lat-Machine-200x200De Body-Solid GLM84 Pro Lat Machine is een lat pulley met gewichtstapel van het merk Body-Solid. Dit is het high-end model van Body-Solid. Deze machine is 162 cm lang, 107 cm breed, en 213 cm hoog, en heeft inclusief de gewichtstapel een eigengewicht van 148 kg.

Met de GLM84 kun je met kabelweerstand trainen van bovenaf en onderaf, zonder dat je hiervoor een verlengkabel nodig hebt. Met een lat pulldown bar aan de bovenste kabeluiteinde kun je lat pulldowns en triceps pushdowns uitvoeren. Door een stang vast te koppelen aan het onderste kabeluiteinde, de ‘low pulley', ofwel low-row optie, kun je meerdere soorten rows en curls uitvoeren.

Bij deze machine wordt een lat pulldown bar, en een zogenaamde ‘row bar' meegeleverd.

Wil je seated row uitvoeren, dan kun je je voeten tegen de voetsteunen zetten. Voor oefeningen zoals bicep curls en upright rows kun je op de voetplaat staan om de machine beter op z'n plaats te houden.

Het grote voordeel van de De GLM84 op de GLM83 is dat de deze machine gebruik maakt van een weight stack. De weight stack die standaard op dit apparaat zit is 95 kg: 19 stapelgewichten van 5 kg. Deze weightstack is uit te breiden met extra gewichten. Je kunt maximaal nog twee uitbreidingssets van 22,5 kg toevoegen. Zo is het maximale gewicht van de gewichtsstapel 140 kg.

De zitting van deze lat pulley is op één hoogte in te stellen. De beenrol is te verstellen in meerdere posities.

Body-Solid GLM84 Pro Lat Machine kopen

De Body-Solid GLM84 Pro Lat Machine is binnen Nederland en België te bestellen bij meerdere webshops.

In het onderstaande overzicht alle webshops die dit product op dit moment te koop hebben:

Fitnesskoerier.nl € 849,00
Betersport.nl € 895,00
Weight stack uitbreiding (22,5 kg):
Betersport.nl €  90,00

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een lat pulley, zie dan mijn volledige advies in het artikel ‘lat pulley kopen‘. Je kunt deze lat pulley ook vergelijken met andere opties in de lat pulley vergelijkingstabel.

Plaats een reactie

Send this to a friend