Jordan Ultimate women’s bar

Jordan Ultimate Womens Bar kopenDe Ultimate Women's Bar is een Olympische halterstang van het merk Jordan Fitness. Dit is een halterstang van 205 cm lang, met een greepdiameter van 25 mm. De diameter van deze halterstang is daarmee hetzelfde als die van halterstangen bij gewichtheffen voor vrouwen. De sleeves van deze stang hebben een diameter van 50 mm, en de stang zelf weegt 15 kg.

De Jordan Ultimate woen's bar is gemaakt veerstaal met een maximale tensile strength van 200.000 PSI. Deze halter is daarmee belastbaar tot 450 kg. De knurling op deze stang is gemiddeld diep, en er zit geen knurling in het middengedeelte. Deze knurling is daarmee erg geschikt voor Olympisch gewichtheffen, maar minder voor Powerlifting.

Er zitten op deze halter twee verschillend markeringen: op 81 cm afstand voor Powerlifting, en op 91 cm voor Olympisch gewichtheffen. De halterstang heeft een chromen coating, waardoor deze zeer roestbestendig is.

Net als de Jordan Ultimate Men's bar, maakt deze halterstang gebruik van 8 naaldlagers. Hierdoor kunnen de sleeves soepel draaien ten opzichte van het greepgedeelte. Dit is gunstig bij Olympisch gewichtheffen en overhead presses.

Jordan Ultimate womens bar kopen

Deze halterstang is te koop bij Athleteshop. Op dit moment kost deze halterstang € 267,75.

Athleteshop.nl € 267,75

Om deze Olympische halterstang te vergelijken met andere opties, gebruik deze vergelijkingstabel. Voor mijn volledige koopadvies, lees het artikel ‘Olympische halterstang kopen‘.

Plaats een reactie

Send this to a friend