Muscle-Power MP828 men’s CrossFit bar

muscle-power-mp828-mens-crossfit-halterstangDe MP828 men's CrossFit bar is een zwaar belastbare Olympische halterstang gericht op CrossFit. Deze stang is 220 cm lang, en heeft een greepdiameter van 28 mm. De schijfopname van deze halterstang is 50mm, en de halterstang zelf weegt 20kg.

De MP828 heeft een maximale tensile strength van 200.000 PSI, en is belastbaar tot 907 kg. De knurling op deze stang is gemiddeld scherp. Er is geen middenknurling aanwezig. Dit maakt deze halterstang niet optimaal voor powerlifting.

Er zitten op het greepgedeelte twee ringen in de knurling: op de wedstrijdafmeting voor powerlifting (81 cm), en voor olympisch gewichtheffen (91 cm). Het greepgedeelte heeft een black zinc coating, waardoor de halter niet kan roesten.

De MP828 CrossFit bar maakt gebruik van een combinatie van twee verschillende lagers: messingbussen en naaldlagers. Door deze combinatie van lagers kunnen de sleeves vrij goed afzonderlijk van het greepgedeelte draaien.

MP828 men's CrossFit bar kopen

Deze halterstang is te koop bij Fitness-koerier.nl Op dit moment kost deze halterstang € 299,95.

Fitness-koerier.nl € 299,95

Om deze halterstang te vergelijken met andere opties, bekijk ook deze vergelijkingstabel. Voor meer informatie en koopadvies, lees ook het artikel ‘Olympische halterstang kopen‘.

Plaats een reactie

Send this to a friend