Muscle-Power MP829 women’s CrossFit bar

Muscle Power MP829 womens CrossFit halterstangDe MP829 women's CrossFit bar is een Olympische halterstang die gemaakt is voor gebruik bij CrossFit. Deze stang is 202 cm lang, en heeft een greepdiameter van 25 mm. Zoals bij alle Olympische halterstangen is de schijfopname 50 mm. Het gewicht van deze halterstang is 15kg.

De MP829 is gemaakt van sterk veerstaal, met een maximale tensile strength van 200.000 PSI. Dit maakt de stang belastbaar tot 540 kg. De knurling op deze stang is gemiddeld scherp. Er is geen middenknurling aanwezig. Dit maakt deze halterstang niet optimaal voor powerlifting.

Het greepgedeelte heeft twee ringen in de knurling waaraan je je greepwijdte kunt afmeten. Deze zitten op de afmetingen voor powerlifting (81 cm), en voor olympisch gewichtheffen (91 cm). De stang is met black zinc gecoat, waardoor deze niet kan roesten.

De MP829 CrossFit bar maakt gebruik van een combinatie van twee verschillende lagers: messingbussen en naaldlagers. Deze combinatie van lagers zorgt voor een optimale hoeveelheid ‘spin' tussen de sleeves en het greepgedeelte voor CrossFit training.

MP829 women's CrossFit bar kopen

Deze halterstang is te koop bij Fitnesskoerier.nl. Op dit moment kost deze halterstang € 279,95.

Fitness-koerier.nl € 279,95

Om deze halterstang te vergelijken met andere opties, bekijk ook deze vergelijkingstabel. Voor meer informatie en koopadvies, lees ook het artikel ‘Olympische halterstang kopen‘.

Plaats een reactie

Send this to a friend