Powertec P-LM lat pulldown machine

Powertec P-LM 16 lat pulldown machine kopenDe Powertec P-LM is een plate loaded lat pulley van het merk Powertec. Deze lat machine is 130 cm lang, 95 cm breed, en 208 cm hoog. Deze machine is zwaar uitgevoerd, en daarmee belastbaar tot wel 180 kg. Het eigengewicht van de machine is 75 kg.

Deze machine heeft zowel boven als onder een kabel waar je een stang aan kunt aansluiten. Zo kun je met de bovenste kabelaansluiting oefeningen doen waarbij je de kabel met de stang omlaag trekt of duwt, zoals lat pulldowns en tricep pushdowns.

Wil je gebruik maken van de onderste pulley, dan moet je eerst de zitting opzij roteren. In deze video kun je zien hoe dat werkt. Met de onderste pulley kun je seated rows uitvoeren door voor de machine te zitten en met de voeten tegen de voetsteunen. Bij het doen van bicep curls kun je op de vloerplaat staan die aan de machine vastzit. Daardoor blijft de machine goed op zijn plaats.

De machine maakt gebruik van een gewichtsslede die omhoog en omlaag kan bewegen over twee geleiders. Aan deze slede zitten loading pins met een diameter van 50 mm. Zo kun met deze schijfopname Olympische halterschijven gebruiken.

De zitting van deze lat pulley is niet in hoogte te verstellen. De beenrol is wel te verstellen in meerdere posities.

Powertec P-LM16 kopen

De Powertec P-LM is binnen Nederland en België te bestellen bij meerdere webshops.

In het onderstaande overzicht alle webshops die dit product op dit moment te koop hebben:

Betersport.nl € 775,00

Wil je eerst meer informatie over het kopen van een lat pulley, zie dan mijn volledige advies in het artikel ‘lat pulley kopen‘. Je kunt deze lat pulley ook vergelijken met andere opties in de lat pulley vergelijkingstabel.

Plaats een reactie

Send this to a friend