Bulk Powders Creatine Monohydraat

Creatine Monohydraat van Bulk Powders is een creatinesupplement. Creatine is een stof die energie levert aan de spiercellen. Door te supplementeren met creatine, wordt de concentratie creatine in de spiercellen hoger. Hierdoor kun je langer een krachtinspanning leveren op een submaximaal niveau. Bij krachttraining kan dat betekenen dat je net een herhaling meer kunt maken bij een set.

Creatine monohydraat is een goedkope en effectieve bron van creatine.

Creatine Monohydraat kopen bij Bulk Powders:

Productomschrijving

Bulkpowders omschrijft dit product als volgt:

“Het Creatine Monohydraat van BULK POWDERS™ is een zeer zuivere vorm van Createine Monohydraat van zeer hoge kwaliteit. Bovendien kunnen wij dit creatine-poeder aanbieden tegen een zeer scherpe prijs! Wij bieden beste prijs-kwaliteitsverhouding voor Creatine Monohydraat in Europa!

Creatine-monohydraat is het meestgebruikte sportvoedingssupplement dat er bestaat. Zo wordt er geschat dat meer dan 90% van de sporters op de Olympische Spelen van 2012 creatine als supplement gebruikten!

Waarom is creatine zo populair? Wel, om een goede reden. Onderzoek toont aan dat creatine de lichamelijke prestaties versterkt bij zeer intensieve trainingen met op korte tijd opeenvolgende uitbarstingen van energie. Hierdoor is het, het perfecte supplement voor allerlei typen sporters, waaronder: bodybuilders, powerlifters, voetballers, rugbyspelers, sprinters en eigenlijk voor iedere sporter met zeer intensieve trainingen.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingredienten:

100% Creatine Monohydraat

Voedingswaarden: Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Bulkpowders):

Mix 1,5 lepel (ca. 5 g) met 50 ml water en neem dagelijks 1-2 porties. 1 portie kan genuttigd worden in bijvoorbeeld een pre- of post-workoutshake.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot, ga hier niet overheen

Bulk Powders Creatine Monohydraat kopen

Creatine Monohydraat van Bulk Powders wordt verkocht via bulkpowders.nl in zakken van 100 gram, 500 gram en 1 kg. Er zijn drie verschillende smaakopties; smakeloos, Appel & Lime, en gemixte bessen.

Creatine Monohydraat bestellen:

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

Bulk Powders Creatine Monohydraat reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend