Creatine 3XL van Bodystore

Creatine 3XL van BodystoreCreatine 3XL van Bodystore is een creatinesupplement met drie verschillende soorten creatine. In Creatine 3XL zit creatine gluconaat, di-creatine malaat, creatine AKG.

Creatine in de spiercellen zorgt voor energietransport, en wordt voornamelijk gebruikt bij korte krachtinspanningen. Door te supplementeren met creatine, wordt er meer creatine opgeslagen in de spiercellen. Door de hogere concentratie creatine in de spieren, kan op bij korte krachtinspanningen meer energie worden geleverd aan de spiercellen, en kan dat betekenen dat je meer herhalingen kunt maken.

Er zijn meerdere creatinebindingen die voor een verhoogde concentratie creatine in de spiercellen zorgen. De ‘ouderwetse', meest gebruikte vorm van creatine is creatine monohydraat. Er is nog weinig onderzoek gedaan dat aantoont dat andere creatinebindingen effectiever zijn dan creatine monohydraat. Wel zijn ze in ieder geval veilig voor gebruik, en te gebruiken als creatinesupplement.

Creatine 3XL kopen:

Bodystore.nl €19,90 / 300 gram Bekijken

Productomschrijving

Productomschrijving volgens Bodystore:

“Wil je alles uit je Creatine product halen en een paar stappen hoger op de Creatine ladder gaan, dan is het nu tijd voor Creatine 3XL. Creatine 3XL zorgt voor meer creatine in je spieren en dus voor meer spierenergie. Je kan harder trainen dan normaal waardoor je spieren tot meer groei worden aangezet. Koop je t-shirts maar alvast in een maat groter!

Wat maakt Creatine 3XL anders als andere Creatine producten? Creatine 3XL bevat de 3 sterkste creatine soorten ter wereld: Di-Creatine Malaat, Creatine Gluconaat en Creatine AKG. Iedere dosering levert je maar liefst 10 gram superieure creatine.

Creatine Gluconaat

Creatine Gluconaat bestaat uit Creatine gebonden aan Glucose. De toevoeging van een Glucose molecuul verbetert de opname en zorgt ervoor dat Creatine snel en efficiënt zijn weg vindt naar de bloedstroom. Dit unieke systeem levert de Creatine snel en continu aan je spieren, zo snel dat binnen 24 tot 36 uur na de allereerste dosering je kunt zien en voelen dat je spieren voller worden. Je zal een betere spierpomp krijgen, je spiervolume zal toenemen en je zal je veel energieker voelen dan voorheen.

Dicreatine Malaat

Dicreatine Malaat is een zeer goed oplosbaar creatine zout die zorgt voor een veel grotere toename in creatine biobeschikbaarheid dan normale creatine monohydraat. De stof is creatine gebonden aan appelzuur. Appelzuur is een natuurlijk voorkomend tussenproduct in de Krebs- of citroenzuurcyclus waardoor appelzuur een cruciale rol speelt in onze natuurlijke energie cyclus. Appelzuur gekoppeld aan het effect van creatine, als in Di-Creatine malaat, levert een veel grotere ATP (de energie voor de spieren) productie dan gewone creatine monohydraat.

Creatine AKG

Eenvoudig gezegd is Creatine-AGK Creatine gebonden aan een alpha-ketoglutaraat molecuul. Er is een specifieke reden waarom creatine is gebonden aan de AKG molecuul. Omdat AKG een tussenproduct is in de Krebs-cyclus kan het makkelijk spiercellen binnengaan, en brengt het meer creatine direct in de spieren.

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame stoffen:

Creatine blend:
Creatine gluconaat
Dicreatine malaat
 L-Creatine AKG

Overige Ingrediënten: Aroma, sucralose, kleurstof E129 allura rood.

Voedingswaarden:

Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Mix 10 gram (2 schepjes) in 300 ml water of vruchtensap. Neem op trainingsdagen 1 dosering een half uur voor de training. Neem op rustdagen 1 dosering bij het ontbijt. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot.

Creatine 3XL kopen

Creatine 3XL is een product van Bodystore, en verkrijgbaar op bodystore.nl. In één pot zit 300 gram poeder. Per dosering neem je 10 gram. Zo heb je met één pot genoeg voor 30 doseringen. Er zijn twee verschillende smaken beschikbaar; Red Fruit mix, en Cherry.

Bodystore.nl €19,90 / 300 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine. Je kunt bij op je eerste bestelling bij Bodystore 5 euro korting krijgen. Zie meer informatie in het artikel ‘Bodystore korting‘.

Creatine 3XL reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Werkt het goed? Lost het goed op? Merk je meer vooruitgang bij je training? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend